Јер Лавров је мало: Додик очекује Путина у Бањој Луци

Предсједник Републике Српске Милорад Додик сматра да ће руски предсједник Владимир Путин доћи у Републику Српску на отварање Руско-српског центра у Бањој Луци.

недеља, 26 августа, 2018 / 18:45

– Ако ме питате да ли мислим да ће Путин доћи у Српску на отварање центра, могу вам рећи да мислим да хоће – рекао је Додик за “Вечерње новости”.

Казе и да је поносан сто ће министар спољних послова Русије Сергеј Лавров доћи 17. септембра у Бању Луку на постављање камена темељца за изградњу Руско-српског центра. Он је оцијенио да Александар Вучић носи огроман терет своје поштене намјере да косовско питање постави као најважније државно питање Србије.

– Прије доласка Вучића на власт Косово је било изгубљено за Србију и нико га није отварао и било је питање времена затварање приче на штету Србије и српског народа. Вучић је вратио снажно ово питање како би заститио Србе на Косову, али и како би заштито Србију као државу – истакао је Додик и додао да се Вучић данас бори за српске интересе и за српски народ као што се америцки предсјеник бори за свој народ и дрзаву.

Додик напомиње да има оних који су имали прилику и повољније околности да ставе то питање на дневени ред, а одједном постају главни опоменти борбе за Косово.

– Вучић води једну тешку борбу и умјесто да се сви окупимо око њега и показемо јединство имамо оне који говоре да “он није тај”. Увијек када су Срби јединствени онда су најјачи. На питању Косва морамо показати јединство свих Срба – поручује Додик.

Он сматра да Србија има јаку државу и руководство и каже да свим срцем подржава борбу за очување Косова.

Када је у питању његова жеља да Србија и РС буду једна држава, Додик каже да се не може подијелити један народ који има тако јаку синрегију.

– Већ један вијек се овдје говори о босанским, хрватски, црногрским Србима. Увијек се избјегава да се каже да смо ми само – Срби – указује Додик и додаје да. ако је некадашња унутрашња линија Југославије постала граница, не види зашто то не би постала и ова у Босни.

Закључио је да и он и предсједник Вучић трпе велике притиске Запада и оних који би да наметну многа рјешења штетна по Српску и Србију, али да се константно боре да заштите српске националне интересе.5 КОМЕНТАРА

 1. Sastali se Mile i Rajkan u drami pa nakon par piva i malko bijelog Rajkan će
  „Au bog te vidio pa i Lavrov će kod tebe u goste“
  „Ma sitna riba znam ja i Putina“
  „Aj nemoj me zajebavati“
  „Ozbiljan sam oćeš da vidiš“
  „Oću“ i sjednu oni u avijon i pravac Moskva, kad su došli do Putinovih dvora Mile reče Rajku
  „Aj sačekaj tu da te najavim i ode kod Putina. Vrati se za par minuta kad Rajkan zakovrljio. Polije ga ladnom vodom i ništa ne bi, izvadi iz unutrašnjeg nektar i poturi mu pod nos i on dođe sebi.
  „Šta ti bi“
  „Ma ništa prođoše ovuda Tramp i papa Franjo i papa me pita
  „Bogati ko je onaj gore sa Milom???“

 2. Овај текст и још више наслов не говори о Додику, већ о медијима, и какво су ругло постали.И ту мислим не на пар, него 90% медија на простору гдје Срби битишу.

  И матрици по којој данас дјелују, посебно када треба „обрадити“ проказаног негативца. Тако овај мрски негативац Додик да изјаву неком медију од шта ти ја знам 20 минута, пола сата, а онда извуку погодну реченицу из те изјаве, мало то промијене, додају коју ријеч и ставе у наслов, све како би некативца тим насловом унизили и изложили изругивању припростог плебса, а у овом времену ријалитизације добар дио свјетине само наслов прочита.

  Тако је овдје Додик на једно питање новинара одговорио;
  „Ако ме питате да ли мислим да ће Путин доћи у Српску на отварање центра, могу вам рећи да мислим да хоће“.

  Новинар га питао, он одговорио, а онда аутор текста како је и својствено матрици како раде жутила, то мало промијени и стави наслов;
  „Јер Лавров је мало: Додик очекује Путина у Бањој Луци“.

  Нигдје везе са оним што је одговорио Додик, но сврха је постигнута, наслов ће привући пажњу читалаца, ето прилике за коју поспрдну поруку, да се мало негативац у коментару нагрди.
  Сад што је то све скупа прилично мизерно, кога брига.

 3. Кхал Дрого већ сабахиле спреман у свом уобичајеном просвјетитељском моду илити послању међу неуким Србљима несклоним употреби икаквог а камоли критичког промишљања: „Дођите сад сви, децо, да вам потанко објасним и растумачим шта је то, уствари, Додик мислео, шта је злобни новинар мислео, шта ви то мислите, те шта ја мислим да ви требате и како да исправно, српски мислите.“

 4. Е Османе, Османе, бавиш се мојим постом, а ниси га разумио. Шта је с тобом, јеси добар.

  Мој пост није о Додику, умјесто Додика, то може бити и неки други „мрски негативац“, он је овдје небитан (и шта је мислио), већ само указујем на једну накарадну матрицу по којој медији, а написах 90% медија у Србији и Српској, данас раде.
  Нешто те сврби и нагони да, ничим изазван, реагујеш, и у реакцији си промашио читав фудбал.
  Моја је препорука, у слиним ситуацијама уздржи се од реакције, или промисли шта је писац написао, у супротном испашћеш глуп.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *