Јелена и Јанко данас настављају

Киша и мрак омели наше тенисере у првом колу Вимблдона, данас наставак. Меч првог кола тениског турнира Вимблдон између Јанка Типсаревића из Србије и Ива Карловића из Хрватске, прекинут је јуче због кише. У тренутку прекида Карловић је водио са 1:0 у гемовима, пошто је добио свој сервис. У другом гему Типсаревић је имао предност […]

уторак, 21 јуна, 2011 / 06:01

Киша и мрак омели наше тенисере у првом колу Вимблдона, данас наставак.

Меч првог кола тениског турнира Вимблдон између Јанка Типсаревића из Србије и Ива Карловића из Хрватске, прекинут је јуче због кише.

У тренутку прекида Карловић је водио са 1:0 у гемовима, пошто је добио свој сервис. У другом гему Типсаревић је имао предност од 15:0.

Побједник овог меча у другом колу играће против бољег из дуела Арно Клемон – Лукаш Кубот.

Типсаревићу и Карловићу ово је други меч у каријери. Претходно је Србин побједио на турниру у Делреј Бичу, у фебруару ове године.

Меч првог кола тенисрког турнира у Вимблдону између Јелене Јанковић из Србије и Марије Хозе Мартинез Санчез из Шпаније одложен је због мрака.

Тај дуел требало је да буде четврти на терену број три, послије сусрета хрватских тенисера Мартина Чилића и Ивана Љубичића.

Хрватски дуел, међутим, прекинут је због кише при резултату 1:1 у сетовима и вођству Љубичића од 2:1 у гемовима трећег сета.

Јанковићева и Мартинез Санчез састале су се три пута у каријери, а шпанска тенисерка води са 2:1 у побједама.Оставите одговор