Једном траком кроз Бочац

Због већег одрона на дионици магистралног пута Бања Лука-Јајце, у мјесту Бочац, саобраћај се одвија једном саобраћајном траком, док се на осталим путевима саобраћај одвија редовно, саопштено је из Ауто-мото савеза РС. Из Ауто-мото савеза РС раније је саопштено да је због санационих радова у тунелу Чељиговићи, на магистралном путу Сарајево-Пале, саобраћај потпуно обустављен, а […]

недеља, 4 септембра, 2011 / 16:16

Због већег одрона на дионици магистралног пута Бања Лука-Јајце, у мјесту Бочац, саобраћај се одвија једном саобраћајном траком, док се на осталим путевима саобраћај одвија редовно, саопштено је из Ауто-мото савеза РС.

Из Ауто-мото савеза РС раније је саопштено да је због санационих радова у тунелу Чељиговићи, на магистралном путу Сарајево-Пале, саобраћај потпуно обустављен, а возила користе обилазне правце.

У току су радови на санацији моста преко ријеке Лим, на регионалном путу Добрун-Рудо, због чега се саобраћај одвија једном траком.

На већини путних праваца у Федерацији БиХ саобраћај се одвија без ванредних ограничења.

На граничним прелазима у БиХ појачан је промет возила, тако да се на прелазима Градишка и Брод, на излазу из БиХ, чека око један час. На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања.