Једна пребитна вијест, којом се замајавају англополтрони: Бајденов пас ујео тјелохранитеља

Дакле, у заглупљивању се иде дотле да је то не само вијест, већ је и извор анониман, док је очигледно да се иде само на то да се Баједен појави у вијестима без икаквог разлога. И то, наравно, на телевизији која му не престаје радити кампању.

уторак, 9 марта, 2021 / 20:58

Тако се наставља, за масмедијске овце широм свијета:

Трогодишњи пас Мејџор, млађи од два предсједникова њемачка овчара, понашао се агресивно, скакао, лајао и кидисао на особље и агенте обезбјеђења Бијеле куће, јавио је ЦНН позивајући се на анонимне изворе.

Извори су помињали инцидент са уједом не наводећи да ли је неко повријеђен. Инцидент је ипак сматран довољно озбиљним да два пса, Мејџор и 13-огодишњи Чемп, буду враћена у Бајденову кућу у Вилмингтону прошле недјеље.

Мејџор кога су Бајден и његова супруга Џил усвојили из уточишта за животиње у новембру 2018. био је први удомљен пас у Бијелој кући гдје се преселио са Бајденовима послије инаугурације у јануару.

Бајденов претходник Доналд Трамп није имао љубимца у Бијелој кући.

За сада се не зна када и да ли ће Бајденовим псима бити дозвољено да се врате у Бијелу кућу.

У интрервјуу прошлог мјесеца прва дама Џил Бајден изразила је забринутост око смјештаја паса у њихову нову резиденцију у Вашингтону.

"Треба да иду лифтом на шта нијесу навикли и да изађу у двориште гдје има пуно људи који их гледају", рекла је она за телевизију НБЦ.