“Јавићу Путину да Американци плаћају подобне медије“

Предсједник РС Милорад Додик изјавио је синоћ да ће се у Русији састати са предсједником ове земље Владимиром Путином.

уторак, 22 маја, 2018 / 08:43

Са Путином ће Додик, како каже, у петак на Економском форуму у Санкт Петербургу разговарати о даљној економској сарадњи, али и опредјељењу о војној неутралности у којој Република Српска у стопу прати Србију.

Додик је рекао и да РС не жели војну границу на Дрини, уколико се неко у БиХ опредијели за тај пут.

„Разговараћемо и о претходним изборима, овдје је јасно и ја желим да предсједника Путина упознам са чињеницом да у оквиру америчких структура је предвиђено 12 милиона долара да се плате медији који њима одговарају у БиХ, и да амбасада има на располагању шест милиона долара за програм спречавања руског утицаја на Балкану“, каже Додик.

Поручио је да Европа није оно што је била прије пет или десет година, и да није тако обећавајуће мјесто јер се сада суочава са бројним унутрашњим проблемима. Република Српска је, додаје, опредијељена за европски пут, али мора остати видљива у том процесу.8 КОМЕНТАРА

 1. Упознај га, јадан човјек је неупућен!
  Биће одушевљен с тако еминентни гости и свежи извјештаји(сваке четврте предизборне године),…

 2. Ајде и нас упознај са неким стварима ??? Неке би баш вољели знати.

 3. Najbolje bi bilo kada bi se ta vojna neutralnost mogla podržati ekonomskim vezama i investicijama Rusije u državu Republiku Srpsku.
  Tada bi Srpska sigurno ostala vidljiva u svim procesima, možda čak vidljiva i iz svemira kao druga najveća rupa na balkanskom poluostrvu posle Srbije.

 4. Ja bih cak Dodi preporucio da navede i neka imena „stranih placenika“ kao CERANIC, Stefan Karganovic, Lazanski, Galijasevic, RTRS, nekoliko tkz. geostrateskih analiticara iz Bg, Mato Djakovic, pero simic , Rajkan Vazelinovic itd…

 5. „безимени“
  Зар мислиш да су рујани неупућени, о карактеру, историји и много чему о доди и око доде. Мислиш да они њега примају тамо зато што га нешто уважавају и цијене.
  Када је Путин преузимао власт прво је направио ред и обрачун са својим „додицима“. Сјећаш се оне, још најбезазленије „врати ми оловку“, па на даље….итд

 6. Ma Dodo je „procitana prica“ i za ruralne opstine u RS a kamoli za Ruse/Putina.
  Putin je S.Petersburgu imao pametnija posla osim slikanja sa Dodom:
  Novatek, Total sign agreement on Arctic LNG 2 project
  Business & Economy May 24, 21:31 UTC+3
  The document was signed after talks between Russian President Vladimir Putin and France’s President Emmanuel Macron
  Share
  STRELNA, May 24. /TASS/. Novatek and Total signed an agreement in respect of participation of the French company in Arctic LNG 2 project. The document was signed after talks between Russian President Vladimir Putin and France’s President Emmanuel Macron in their presence.
  Merkelova ce ovako ili onako morati pogurati Nord stream 2
  http://tass.com/economy/1006194

  Meni je interesatno kako A.Livne javno govori da ga Dodo vise ne slusa i da to nece na dobro izaci.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *