Јасна Бркић на конференцији о регулаторниј реформи

Потпредсједник Владе Републике Српске, министар за економске односе и регионaлну сaрадњу Јасна Бркић са сарадницима, данас ће учествовати на регионалној конференцији о регулаторној реформи која се у организацији Свјетске банке ове године одржава у Београду. Регионалну конференцију о регулаторној реформи, данас у 10.00 часова, у Београду  отвориће предсједник Владе Републике Србије, Мирко Цветковић, а присуствоваће […]

понедељак, септембар 13, 2010 / 10:37

Потпредсједник Владе Републике Српске, министар за економске односе и регионaлну сaрадњу Јасна Бркић са сарадницима, данас ће учествовати на регионалној конференцији о регулаторној реформи која се у организацији Свјетске банке ове године одржава у Београду.

Регионалну конференцију о регулаторној реформи, данас у 10.00 часова, у Београду  отвориће предсједник Владе Републике Србије, Мирко Цветковић, а присуствоваће и потпредсједник Владе Србије, министар економије и регионалног развоја, Млађан Динкић.

Представници Министарства за економске односе и регионалну сарадњу, првог дана поменуте конференцији, 13. септембра 2010. године, у термину од 15:15 до 15.30 часова, представиће досадашње активности и резултате на унапређењу пословног амбијента у Републици Српској и регулаторној реформи.

Регионална конференција о регулаторној реформи одржаће се у хотелу Хајат у Београду.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *