Јасан рукопис полуписмених Ефбиховаца: Српски националисти опет пишу латиницом, као у Црној Гори

"Исписивање порука мржње преко државне заставе није никаква случајност. Такав рукопис је јасан и читљив свима." Тако су се у ефбиховској штампи одредили неименовани представници муслимана из Невесиња.

понедељак, 2 августа, 2021 / 15:01

Они, осим тога, још кажу:

"Од надлежних општинских органа тражимо да се јасно и недвосмислено ограде од неодговорних појединца и њихових налогодаваца, а од надлежних истражних органа да расвијетле позадину овог вандализма и да починиоце адекватно казне. Поруке које су исписане у Хрушти никоме не доносе добро и пријетња су свима".

Опет српски националисти упорно пишу латиницом?

Има, истина, оних који србују латиницом, али српски националисти, још они који се баве селом Хрушта у Општини Невесиње, тешко да пишу писмом наметнутим као једино законско 1941. за вријеме Анте Павелића.

Много прије да је ово намјерни маневар изазивања вјерске и националне мржње, као што га је починио Рифат Фејзић, реис Исламске заједнице у Црној Гори. Њему је тада био циљ, као и свим ратнохушкачким активистима антисрпске провенијенције, да створе и промовишу лажну конструкцију о угрожености муслимана након побједе коалиције За будућност Црне Горе.

Врло брзо је доказано да је графит са огњилима (4С) најмање већ пола деценије на зиду џамије у Подгорици, а да га је реис Рифат искористио за изазивање вјерске мржње у политичке сврхе, након састанка са Здравком Кривокапићем Нејаким.

Рукопис полуписмених

Сада је, наравно, циљ да се настави дизати тензија, која се таман смирила. Јавност се мора наставити кљукати мржњом према Србима, јер је један германофон донио закон о вербалном деликту против пресуда Хашког трибунала, док је други на томе захвалио и преузео дужност. Сад га, без обзира што он то зна, треба усмјерити против кога да ради.

Да се муслиманске вјерске вође служе фалсификатима за изазивање мржње, још и више него "либерални", "независни" и "љевичарски" медији, не морамо ићи до Приједора на измишљени мотив Дан бијелих трака. Ту је бивши реис Мустафа Церић, који у својим иступима на интернету позива и своје вјерне другове на истом послу, плаћене парама са Запада.

Оно што указује ко је ово све написао, односно координирано лансирао муслиманском плебсу у Ефбиху, најбоље се види по нивоу писмености у објави на државној телевизији Ефбиха, која мултиетнички и мултикултурално не користи ћирилицу већ деценију.

Монструозне поруке са српским знаковљем?

Можда је правопис српског језика измијењен по кључу из Села Врбањци, Општина Котор Варош, па се сада у том неком новом језику из Сарајстана каже починиоца, умјесто починилаца, али свакако српско национално знаковље није 4Ц.

Тако имамо још један примјер зашто се Српска под хитно треба ријешити ПЦ АМБЛЕМА и вратити грб са двоглавим орлом и 4С.

Све и да је ово тачно, односно да није исценирано изазивање мржње према Србима од стране самих муслимана, какве су онда поруке на споменику Покољу (геноциду над Србима од стране хрватских и муслиманских усташа у Другом свјетском рату?) у, рецимо, Гаравицама код Бихаћа?

Какву поруку треба да пошаљу ратне заставе на територији Републике Српске, међу којима Бакир Изетбеговић пријети сублимираним грађанским осветама у напретку и изградњи боље БиХ?

Како то да муслимани могу на територији Српске да славе оснивање својих јединица које су се бориле против исте те Републике Српске, а Срби не могу доћи и поставити цвијеће за успомену на војнике побијене јер су из касарни изашли на вјеру?

Зашто се у Добровољачкој у Сарајеву и на Брчанској малти у Тузли организују контрамитинзи и пријети насиљем због обичног цвијећа, а у Маршу смрти према Сребреници се носе ратне заставе тзв. Армије БиХ?

Ако је ова застава коју називају "државном" требала да пошаље поруку да то није територија Републике Српске, онда овај графит дефинитивно "рукопис јасан и читљив свима". То је рукопис полуписмених ратних хушкача и лажова из Ефбиха, који мрзе ћирлицу и свака порукса уз "4Ц" им је "монструозна".Оставите одговор