Јанко бољи од Виктора у Финалу Купа Кремља

Српски тенисер Јанко Tипсаревић освојио је "Куп Кремља" у Москви, пошто је данас у Финалу савладао земљака и браниоца титуле Виктора Tроицког са 6:4, 6:2. Tипсаревић, који је био први носилац до другог трофеја у каријери (први освојио недавно у Куала Лумпуру) стигао је после одличне игре током цијелог меча, поготово у преломним тренуцима. Он […]

недеља, 23 октобра, 2011 / 16:44

Српски тенисер Јанко Tипсаревић освојио је "Куп Кремља" у Москви, пошто је данас у Финалу савладао земљака и браниоца титуле Виктора Tроицког са 6:4, 6:2.

Tипсаревић, који је био први носилац до другог трофеја у каријери (први освојио недавно у Куала Лумпуру) стигао је после одличне игре током цијелог меча, поготово у преломним тренуцима.

Он је свом колеги из Дејвис куп репрезентације Србије одузео три сервис гема, а изгубио је само један. Истовремено, у међусобном скору изједначио је на 1:1 јер је претходни дуел, такође у Москви 2008. године добио Tроицки.

Tипсаревић је за титулу награђен са 132.160 долара, док је Tроицки зарадио 69.525 долара. Укупан наградни Фонд износио је 1.440.000 долара.Оставите одговор