Јандрић: НДС ће направити изненађење

Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић сматра да ће ова странка на предстојећим локалним изборима направити значајно изненађење, не само у Добоју, већ у свим општинама Републике Српске. "Народна демократска странка ће на планираним предизборним трибинама сагледати друштвено стање и проблеме грађана у Српској, а затим ће све то уградити у изборну платформу, као и […]

четвртак, 26 јануара, 2012 / 11:41

Предсједник Народне демократске странке Крсто Јандрић сматра да ће ова странка на предстојећим локалним изборима направити значајно изненађење, не само у Добоју, већ у свим општинама Републике Српске.

"Народна демократска странка ће на планираним предизборним трибинама сагледати друштвено стање и проблеме грађана у Српској, а затим ће све то уградити у изборну платформу, као и дати рјешења са којима ће Српска бити перспективнија, како у друштвено-политичком, тако и економском смислу", рекао је синоћ на трибуни у Добоју Јандрић, који је посланик у Народној скупштини Српске.

Потпредсједник Српске Емил Влајки, који је као гост учествовао на трибини о теми "Перспективе Републике Српске", рекао је да је квалитетно урађена дугогодишња Стратегија развоја Српске веома битан документ за развој сваке правно организоване државе.

Влајки се у излагању осврнуо на, како је рекао, незадовољавајуће стање и рад привредних субјеката у Српској у којима, у већем броју, радници мјесецима не примају плате, те на укидање радних мјеста и стварање великог броја незапослених лица, а тиме и стварање социјалних случајева.

Организатори синоћне трибине били су млади чланови Општинског одбора Народне демократске странке у Добоју на којој се говорило о предстојећим локалним изборима и циљевима странке, не само у Добоју, већ и у Српској.