Јагодић суспендовао играча Зрињског због крајње кукавичког потеза

Владо Јагодић, селектор младе репрезентације Босне и Херцеговине суспендовао је играча Зрињског, Милета Пехара, који је синоћ направио инцидент због којег се не бо могао назвати спортистом Пехар је синоћ, покушао срушити једног противничког играча, фудбалера Вележа, Тарика Церића, који је бјежао од стампеда хулигана Зрињског који су утрчали на терен и прекинули први сусрет […]

четвртак, септембар 29, 2011 / 11:42

Владо Јагодић, селектор младе репрезентације Босне и Херцеговине суспендовао је играча Зрињског, Милета Пехара, који је синоћ направио инцидент због којег се не бо могао назвати спортистом

Пехар је синоћ, покушао срушити једног противничког играча, фудбалера Вележа, Тарика Церића, који је бјежао од стампеда хулигана Зрињског који су утрчали на терен и прекинули први сусрет осмине финала Купа БиХ.

"Суспендовао сам позив Пехару! Репрезентативци морају бити примјер другима на терену и ван терена. Синоћ сам добио информацију шта је урадио, али морао сам то провјерити. Када сам видио да је истина, одмах сам га суспендовао, а с тим се сложио и остатак стручног штаба. За мене је он завршио што се репрезентације тиче", рекао је Владо Јагодић.

Селектор је најавио да ће списак играча на које ће рачунати у предстојеће двије утакмице квалификација за ЕП попунити у недјељу или понедјељак, након што се одигра редовно коло Премијер лиге БиХ.

Погледајте:Оставите одговор