Изворна Српска: Додик пријети чистачицама, јер су нелојане њему, не Српској

Изворна Српска најоштрије осуђује директне пријетње отказима које је предсједник Републике Српске упутио чистачицама, портирима и и куварицама српске националности, запосленим у институцијама БиХ, а за које је оцијенио да нису лојални Републици Српској.

уторак, 26 јуна, 2018 / 19:06

Међутим и лаику је јасно да је предсједник у овом случају мислио на то да нису лојални њему, јер нису чланови владајућих странака, а самим тим ни његови послушници. Оваква изјава неодољиво подсјећа на реченицу апсолутистичког владара Луја XIV „Држава, то сам ја“, једина разлика је што је од тада прошло четири вијека. Владајући су свакако показали одсуство лојалности према презадуженој Републици Српској и њеним грађанима, задуживши нас додатно за 168,3 милиона евра путем емисије обвезница на међународном финансијском тржишту и то по изузетно високој каматној стопи од 4,75 одсто на годишњем нивоу.

Тај новац враћаће, ко други него, народ Републике Српске и њихови потомци. Министар финансија РС признаје да је каматна стопа доста виша него на домаћим берзама, али каже да је сада „добар тренутак“ за задужење, једино није прецизирао да ли је добар тренутак за нас који ћемо враћати тај новац или за владајуће који су позајмили новац у наше име, како би га трошили на своју изборну кампању и крпљење буджетских рупа.

Оваквим дрским и бахатим понашањем властодржаца јасно је да су им у страху од губљења власти постале „велике очи“, а цијену њихове параноје и лудила платиће грађани, који би требало да то имају на уму када буду излазили на октобарске изборе.4 КОМЕНТАРА

  1. Каже Јевросима свом сину Марку Краљевићу “немој сине говорити криво, ни по бабу ни по стричевима већ по правди Бога истинога“. Кад би наш предсједник знао за ове ријечи мајке Јевросиме било би добро, али…. трла баба лан да јој прође дан.

  2. Јашта него и чистачицама и секретарицама.

    Сјећате ли се колико је Марија прекопирала Кригерових докумената и донијела Тихом и Прлету.

    А да данас, са овом техником чистачице нису у стању да усликају ни један папир, нити шта друго.

  3. Много брате ових неких првих, других, трећих, четвртих, петих….СДС.

    Изгледа да је најебао Говедарица од једних, а Бога ми од других Миле, не бих им био у кожи, зар не Симо?

  4. Под хитно да се јави породичном љекару за упут специјалисти психијатру.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *