21:03 Пламен зажган - почеле 32. љетне олимпијске игре у Токију21:00 Србија избацила листу земаља из којих се може ући са потврдом о вакцинацији + 70.000 евра за злато у Токију20:10 Кремљ против ОХР: Инцидент јасно потврђује потребу укидања страног старатељства20:06 Нисмо се тако договорили: Талибани се буне што их Американци бомбардују19:47 Ово се зове чојство и јунаштво: Милан Благојевић због Инцковог наметања закона поднио оставку на судијску функцију15:47 Суверениста Џафи поздравља одлуку страног тутора, а у саопштењу уз "геноцид" уопште не помиње Сребреницу15:41 ПДП: "Инцкова одлука изазват ће додатне тензије и бити кориштена за политичке обрачуне"15:35 Шаровић: Штета што у СБ УН није прошла иницијатива Кине и Русије за укидање ОХР15:19 УС позива на заједничку реакцију свих странака из Српске против Инцка15:12 Ђокић: Инцко се требао бавити извјештајем независне комисије

Изненађује ли вас вијест: Ђокић се сусрео са Дачићем

Једна од тема састанка била је међусобна сарадња двије сестринске партије. Констатовано је да ће Социјалистичка партија предвођена Петром Ђокићем имати максималну подршку током предизборне кампање од стране предсједника СПС Ивице Дачића и цјелокупног чланства. -Поносан сам на степен сарадње који имамо са социјалистима из Србије, поготово када имамо у виду чињеницу да је СПС […]

среда, 9 септембра, 2020 / 16:56

Једна од тема састанка била је међусобна сарадња двије сестринске партије. Констатовано је да ће Социјалистичка партија предвођена Петром Ђокићем имати максималну подршку током предизборне кампање од стране предсједника СПС Ивице Дачића и цјелокупног чланства.

-Поносан сам на степен сарадње који имамо са социјалистима из Србије, поготово када имамо у виду чињеницу да је СПС на недавним изборима у Србији била друга партија по снази, и што већ деценијама братски брине о нашем народу у Републици Српској. Наставићемо са сарадњом на започетим економским пројектима, јер су нашем региону у овом тренутку најпотребнији инвестиције, развојни пројекти и стабилност – поручио је Ђокић.

Први Социјалиста у РС истакао је да ће интензивни контакти са врхом СПС у Београду бити настављени и у наредном периоду и да је и на овом састанку са Дачићем, као и на претходном одржаном прије неколико мјесеци констатовано да СПС из Београда подржава Ђокићеву СП као једину социјалистичку странку у Републици Српској, а да партија која је настала од неколико бивших чланова СП нема, нити ће икада имати подршку предсједника Дачића и србијанских социјалиста и да представља плагијаторе Социјалистичке партије Србије.