Измакнуто мало према Господској: Бореновић разговарао са грађанима на Тргу Крајине

"Бирани смо да у институцијама представљамо народ, да рјешавамо проблеме са којима се суочавају, да чујемо приједлоге, али и критике. Ми можемо мирно проћи улицама, разговарати са сваким човјеком, јер смо остали вјерни идеји због које смо изабрани."

недеља, 18 новембра, 2018 / 15:36

"Данас смо овдје на тргу, бићемо и у другим бањалучким насељима, али и широм Републике Српске. Свјесни смо одговорности коју носимо према свакоме ко је дао повјерење ПДП-у и уопште према свакоме ко је хтио промјене и другачије друштво, а то је огроман број људи. Даћемо све од себе да их не изневјеримо", поручио је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић током данашњег разговора са грађанима Бањалуке на Тргу Крајине.

Потпредсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука и новоизабрани народни посланик Драшко Станивуковић рекао је да ће активности ове врсте бити настављене:

"Ако неко мисли да се штанд поставља само прије избора и да се само тада дружи и разговара с народом, гријеши. Тек сада, као изабрани представници, имамо још већу одговорност да будемо ту. Ја јесам, на мене се увијек може рачунати, као и на моје колеге из Клуба поланика ПДП-а. Спремни смо да радимо и да се боримо. Данас смо чули многе проблеме, питања и сугестије. Наша је дужност да на све то одговоримо и да будемо са народом који нас је бирао".
Нови одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Јово Савановић поручио је да ће, попут свог претходника Станивуковића, штитити интересе свих грађна Бањалуке и радити на томе да град и услови живота у њему буду много бољи.2 КОМЕНТАРА