Изетбеговић: Пружићу руку

У првом обраћању након већ извјесне побједе Бакира Изетбеговића, будући члан предсједништва Бих из реда бошњачког корпуса изјавио је да ће водити реалну политику, политику пружене руке и сарадње. Коментаришући добар резултат који је остварио противкандидат Фахрудин Радоничић Изетбеговић је рекао да Радончић нема терет власти, те да има медије, тако да је добар резултат […]

понедељак, октобар 4, 2010 / 12:24

У првом обраћању након већ извјесне побједе Бакира Изетбеговића, будући члан предсједништва Бих из реда бошњачког корпуса изјавио је да ће водити реалну политику, политику пружене руке и сарадње.

Коментаришући добар резултат који је остварио противкандидат Фахрудин Радоничић Изетбеговић је рекао да Радончић нема терет власти, те да има медије, тако да је добар резултат и очекиван.

Кад је ријеч о сарадњи с новим/старим чланом Предсједништва Радмановићем Изетбеговић је рекао да ће прије свега радити на договарању унутар овог тијела.

Говорећи о могућим коалицијама он је рекао да о томе одлучује Предсједништво странке, те да ће странка коалирати с онима који освоје гласове и који воле ову земљу и желе јој добро.

Тако је евентуалну коалицију са СДП-ом, Изетбеговић оцијенио као могућу јер су им слични ставови кад је ријеч о будућности Босне и Херцеговине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *