Изетбеговић: Ми смо за суд, само ако пресуди да је рат био агресија

У потпуности смо опредијељени за процесуирање свих ратних злочина, али од правосудних институција Босне и Херцеговине очекујемо да се одупру притисцима политика чији је циљ стварање вјештачког етничког баланса у почињеним ратним злочинима, чиме се покушавају промијенити историјске чињенице и карактер рата у БиХ.

петак, 27 априла, 2018 / 19:10

Хапшење команданта, генерала Атифа Дудаковића, и других припадника Петог корпуса Армије РБиХ беспотребно је понижавање људи који су током вишегодишње истраге били доступни истражиоцима и редовно се одазивали на све њихове позиве.

Поштујући пресумпцију невиности, вјерујемо да ће генерал Дудаковић и припадници Петог корпуса у фер и поштеном судском поступку одбацити све оптужбе које им се стављају на терет.2 КОМЕНТАРА

  1. Zbog nesmotrene izjave političara hrvatska je izgubila svog najvećeg špijuna Raškovića, javnost je saznala za njega i to je kraj.
    Polako gospodine predsjedniče,znalo se i prije hapšenja da će Atif biti oslobođen ali je sada doveden u opasnost naš obaveštajni rad na terenu tačnije na portalima.
    Oroz i SPO godinama pritišću Mehtića da iznude hapšenja!
    Kada naš Atif bude oslobođen, Srbi će se početi pitati ko je taj Oroz što je iznudio sudski postupak u kome je Atif oslobođen optužbi.

Оставите одговор