Издаја: Шта Сребренка ради са Шмитовим замјеником?

Замјеник високог представника Ласло Маркуш састао се са предсједавајућом Вијећа народа РС Сребренком Голић са којом је разговарао о актуелним политичким дешавањима и раду Вијећа народа РС.

петак, јануар 20, 2023 / 12:30

Овим ријечима, само на енглеском језику, окупациона канцеларија позната под скраћеницом ОХР, обавијестила је јавност о ономе о чему је јавност Републике Српске необавијештена.

Чланица СНСД, бивша министрица, а и сада у својству високог државног функционера састаје се са представником ОХР. Да подсјетимо, у питању је тиранска институција, највећа брана прикључивања БиХ било чему, а посебно ЕУ, чији челни човјек није легално изабран, односно она није законски присутна на територији Републике Српске и Ефбиха. Ту институцију, по слову усвојеном у Народној скуштини, представници Српске би требали игнорисати.

Но, сада је након Александра Вучића, патријарха Порфирија, Драшка Станивуковића и Јелене Тривић, ОХР признала и Сребренка Голић из СНСД. Ово је издаја принципа усвојених у НСРС, те се о оваквој промјени политике под хитно треба огласити владајућа коалиција, са нагласком на СНСД.

У супротном, послије избора се врло брзо показало да су они који су добили гласове прије свега на противљењу ОХР, НАТО и диктату појединих земаља ЕУ – слагали бираче и раде против интереса Српске и обећане политике.Оставите одговор