Избјегличка криза: Рат ЕУ и Америке против Балкана

Хуманитарна арлаукања у служби ИСИЛ-а Пише: Енсар Згодић Уочи организације Конференције о Западном Балкану у Бечу 27. августа, европски „пријатељи“ приредили су прворазредну “игранку“ земљама регије, очито омогућивши хиљадама избјеглица са ратних подручја Блиског истока пролаз кроз Грчку до македонске границе. И док припремају своје стандардне вербалне шарене лаже – „врата су вам отворена“ и […]

недеља, 23 августа, 2015 / 16:54

Хуманитарна арлаукања у служби ИСИЛ-а

Пише: Енсар Згодић

Уочи организације Конференције о Западном Балкану у Бечу 27. августа, европски „пријатељи“ приредили су прворазредну “игранку“ земљама регије, очито омогућивши хиљадама избјеглица са ратних подручја Блиског истока пролаз кроз Грчку до македонске границе.

И док припремају своје стандардне вербалне шарене лаже – „врата су вам отворена“ и слично, што се вуку од Солуна 2003., Самита у Виљнусу 2013., берлинске конференције прошле године, и свих других бесадржајних европских изјава о Балкану, европски „пријатељи“ очито ћуте о томе да су економски и социјално уништеним, политички нестабилним Србији, Македонији, а могуће и БиХ намијенили улогу будућег гета, својеврсног логора за хиљаде наводних избјеглица које су побјегле од рата, управо у режији Америке и западних европских земаља.

Дјеца напријед, „хероји“ у пробој

Све су прилике да се довођење пред свршен чин македонских полицијских и војних снага, власти у Скопљу одвија по добро уходаном плану – по добро познатим арапским обичајима да пред очи разних локалних и глобалних Бернар Анри Левија, у први план истурају испрепадану и уплашену дјечицу, док „хероји“, мушкарци у најбољим годинама, чекају у позадини, спремни да нагрну, ако треба и преко нејачи, у пробијање полицијског кордона, и наравно да за све у јавности буду окривљене македонске власти.

Плаћеници страних организација у земљама Балкана, разни самопроглашени хуманисти, љевичари и малоумни политички коректни слободарци, испраних мозгова, несвјесни и неинформисани, или пак свјесно инструирани, осули су по друштвеним мрежама дрвље и камење на македонске власти, називајући их фашистима, бездушницима, само што, премда изненађени и неспремни на кризу коју су им подметнули европски пријатељи, нису хтјели да пристану да буду колатерална штета свих зала евроатлантских фанатика, што нису пристали да беспоговорно кусају чорбу коју су западни „пријатељи“ закували и погазе своје достојанство, државност, независност, тако што ће пуштати хиљаде избјеглица, махом млађих мушакараца, Бог зна од кога послатих да се слободно шећу земљом.

Македонија се нашла под незапамћеним медијским притиском с обзиром да је ствар пребачена искључиво на хуманитарни ниво. Западни фоторепортери и њихове слуге у земљама регије, учинили су све да усликају што више уплакане дјеце, сигурно не случајно истурене у прве редове, како рекох по старом већ уходаном обичају разних арапских група, како би се јавност окренула противу македонских власти, а у корист преласка „хероја“ из позадине, војних обвезника са паметним телефонима да преко жртвоване дјеце – неки без докумената и било каквих индиција да сазнамо ко су, шта су, какве су њихове стварне намјере – пређу македонску границу, према Србији, могуће и БиХ, којима су европски „пријатељи“ намијенили улогу проточног бојлера.

Да је пријатељ земљама регије, бриселски мастодонт никада им не би припредио ово што је приредио. Слати младе војно способне мушкарце, чија је мисија илегалног преласка граница покривена лицима јадне и уплакане дјечице у првим редовима, у нестабилне земље са још тињајућим сукобима који, увјерили смо се на недавном примјеру у Куманову, или нападу у Зворнику, могу да ексалирају када год се неком из позадине ћефне, прворазредни је чин непоштовања њиховог суверенитета, заправо врста рата који се води против народа Балкана.

Македонија није случајно изабрана, имајући у виду одлучност Запада да сруши Груевског, доведе послушнике, а онда би албански терористи из УЧК, који би доласком војсноспособних „избјеглица“ највјероватније добили свјеже појачање, кренули у борбу за остварење својих територијалних циљева, које не крије ни званична Тирана.

Европа жртвује Балкан

Уколико се БиХ на примјер суочи са већим таласом избјеглица са Блиског истока, односно уласком хиљада младих војноспособних људи, исламисти и западне службе које стоје иза њих, могли би да остваре оно што нису у ратним деведесетим, а то је реисламизација и радикализација босанских муслимана.

Наиме, они већ имају добру базу – на територији са бошњачко-муслиманском већином, на власти су снаге које су још од рата својеврсни политички спонзор брадатим џихадистичким борцима, њихови људи у безбједносним агенцијама под заштитом поменутих политичких структура, регрутни центри који већ двије деценије раде пуном паром, добро финансиране организације, као и турски и катарски медији, традиционално блиски џихадистима.

Помодарски душебрижници својим инсистирањем на бесусловном пуштању „избјеглица“ преко границе или нису свјесни да чине услугу ИСИЛ-у, или пак раде по инструкцијама.
Наиме, довољно је погледати карту замишљеног ИСИЛ-овог свијета, на којем су од европских подручја уцртани само дијелови Балкана и уски дијелови око њега, али нити једна земља западне или средње Европе.

Да ствар буде још бизарнија, и за оне којима није страно размишљање својом главом, донекле јаснија, споменимо само случај директорке Центра за евроатлантске интеграције Јелене Милић, иначе најгласнијег лобисте у јавности Србије за улазак ове земље у НАТО, која примила једну сиријску породицу са дјецом, што је, руку на срце хуман и несебичан чин вриједан пажње.

Међутим, не треба испустити из вида да је хуманитарна халабука, показало се на примјеру Ирака, Косова, Сирије, Либије углавном евроатлантистичка мимикрија, параван за одвијање неких других процеса, освајања, пљачке и поробљавања.

И какву перспективу може ЕУ да обећа земљама регије на конференцији у Бечу?

Вјероватно ону коју Европи нуди Америка, политику евроатлантске зависности без алтернативе, рат против Русије и уништење националних суверенитета и идентитета, економије и социјалног система под налетом милиона избјеглица од Авганистана до сјевера Африке.

Све што су западњаци до сад урадили од како је почела хуманитарна криза је у служби ширења терористичког ИСИЛ и албанских криминално-терористичких снага. Крајње је вријеме да се земље Балкана које нису у ЕУ, ослободе погубне евроатлантистичке политике која их води у пропаст, демографски, економски и социјални бездан, претварајући је, полако али сигурно у црну ИСИЛ-ову боју на суморној карти Европе, која очито више никад послије ове велике сеобе народа неће бити иста.

 

 

 

 

 0 КОМЕНТАРА

 1. Ја сам за то да се тим несрећним људима помогне.
  Ко год да уђе у Србију треба га ставити у аутобус и
  овести у унапријед припремљен центар за избјеглице
  (затвореног типа ка Србији, отвореног према европи)
  уз саму границу на тромеђи Србије Мађарске и Румуније.
  Када их се искрца рећи им тамо вам је ЕУ. Ионако су се тамо упутили.
  Али нажалост не постоји у Србији на власти нико ко смије да мисли својом главом.
  Они су одлучили да по налогу својих газда направе прихватни центар код Београда.

 2. NAJEZDA AZILANATA JE NOVA ISLAMSKA OKUPACIJA SRPSKIH ZEMALJA KAO I NAKON KOSOVSKE BITKE.
  PROBLEM JE U TOME ŠTO IZDAJNIČKE VLASTI NE BRANE NAROD OD OKUPACIJE NEGO GA OKUPIRAJU!
  NA KRAJU JE BANDITSKA VLAST PUSTITI DA MILIONA AZILANATA IZ AFRIKE I BLISKOG ISTOKA UĐU I OKUPIRAJU SRBIJU, I TO NOVO STANOVNIŠTVO ĆE DA SE SKLADIŠTI U SRBIJI, A NI JEDNA EVRPSKA ZEMLJA NEĆE DOZVILITI ISLAMU DA JE OKUPIRA.
  NAŽALOST IZDAJNIČKA VLAST JE U SPRAZMU O STABILIZACIJU I PRIDRUŽIVANJU PORED EKONOMSKE OKUPACIJA DRŽAVE PRIHVATILA I ISLAMSKU OKUPACIJU. SADA ĆE AZILANTI DOBITI VEĆA PRAVA OD STAROSEDELACA KAO I CIGANI. PA ĆE DOBITI OD DRŽAVE DONACIJE ZA BAVLJENJE BIZNISOM. I NA KRAJU ĆE POSTATI POSLODAVCI STAROSEDEOCIMA. ETO TO ČEKA SRPSKI NAROD NA ROĐENOJ ZEMLJU ZA KOJU SU REKLE KRVI U ISTORIJI PROLIVENA I MILIONI DALI SVOJE ŽIVOTE DA SE OSLOBODIMO OKUPACIJE.

 3. Велика сеоба народа, демографски инжењеринг и „хаос“ под строгом контролом
  Да ли се савремени демографски инжењеринг – иначе без преседана у историји – одвија у складу са централним геостратешким плановима Новог светског поретка? У контексту велике сеобе народа са Блиског истока и Северне Африке у Европу и Србију, неопходно је сагледати стратешке документе и мапе (тог дела света) по којима се овај процес одиграва…

  Велика сеоба народа са Блиског истока и северне Африке која је интензивирана након овогодишњег скупа групе Билдерберг, одржаног у Телфс-Бахену, Аустрија. одвија се по плановима Новог светског поретка који је у том циљу обезбедио законску, инфраструктурну и материјалну базу. Стратешки циљеви који се овим подухватом реализују уклопљени су у средишње постулате Новог светског поретка који има амбицију да поништи оне националне државе и народе који су стратешким плановима одређени за демонтажу и нестанак у циљу реализације нове геоплитичке карте света. Демографски инжењеринг је у том процесу веома прецизно усмераван и обезбеђен сетовима закона, медијском и институционалном логистиком као и стварањем, финансирањем и обуком „агената хаоса“.

  Демонтажа народа
  У циљу успостављања Новог светског поретка, широко се примењују стратегије демонтаже народа и држава које је пре 31. годину описао Јури Безменов, КГБ агент у интервјуу Едварду Грифину, припаднику друштва John Birch. Процес се по Безменову одвија у четири фазе.

  1. Прва фаза је деморализација која подразумева промене у националном идентитету, структуралну деконструкцију фундаменталних принципа на којима је народ утемељен, и елиминацију религије.
  2. Друга фаза је криза: Производња економске, финансијске и кризе националне безбедности која укључује и слом моралних норми и вредности у датом друштву и држави.
  3. Трећа фаза је нормализација: у овој фази се одвија апсорбовање и прихватање губитка слободе. Људи су толико презасићени променама и брзином њиховог наметања да почињу да прихватају промене као „нову нормалност“.
  4. Последња, четврта фаза је дестабилизација: У овој фази људи који су помогли оркестрирање промена више нису потребни. Централизоване глобалистичке структуре преузимају директну контролу над земљом.

  Ове четири фазе које доводе до демонтаже народа и земаља прецизно се могу пратити у Србији која је увелико закорачила у последњу, четврту фазу у којој глобалистичке структуре све отвореније делују на политичкој сцени.

  мапа – фото Печат

  Геополитика демографског инжењеринга
  Демографски инжењеринг без преседана у историји, одвија се у складу са централним геостратешким плановима Новог светског поретка. У контексту велике сеобе народа са Блиског Истока и северне Африке у Србију, неопходно је сагледати стратешке документе и мапе Новог Блиског Истока по којима се овај процес одиграва.

  Како је то у својим анализама показао социолог и геополитички аналитичар Махди Дариус Наземораја, ради се о настанку Новог Блиског Истока.

  Термин Нови Блиски Исток уведен је у јавни дискурс у Тел Авиву, јуна 2006., када је амерички државни секретар Кондолиза Рајс употребила овај термин како би указала на неповратну стратешку декомпозицију овог дела света. Кондолиза Рајс је на конференцији за штампу, организованој у Тел Авиву у јеку израелских напада на Либан (2006.) истакла да се ради о „порођајним трудовима рађања Новог Блиског Истока“, те да ће САД гурати овај процес напред и да повратка на старо неће бити. Том приликом је државна секретарка САД, показала исто саосећање према патњама једног целог народа, неселективно бомбардованог од стране израелске авијације, колико и њена претходница Мадлен Олбрајт која је у интервју америчкој националној телевизији ЦБС (1996.) изјавила да је пола милиона мртве ирачке деце, вредно постигнутог циља.

  Махди Даријус Наземораја

  Махди Дариус Наземораја у анализи објављеној у Глобалним истраживањима под насловом: Plans for Redrawing the Middle East: The Project for a “New Middle East” каже да су израелски напади на Либан 2006.године, – које су у потпуности одобрили Вашингтон и Лондон – додатно потврдили постојање геостратешких циљева Сједињених Америчких Држава, Велике Британије, и Израела.

  Према речима професора Марка Левина „нео-либерални глобализатори и нео-конзервативци, и на крају Бушова администрација, су увели појам креативне деструкције као начин описивања процеса којим теже да остваре ново уређење света“…

  Англо-америчка окупација Ирака, посебно ирачког Курдистана, послужила је као припремни основ за балканизацију (поделу) Блиског Истока.
  „Прекрајање Блиског Истока од обала Источног Медитерана (Либана и Сирије) до Анатолије (Мала Азија), Арабије, Персијског залива и Иранског платоа, одговара ширим економским, стратешким и војним циљевима који су део дугорочне англо-америчке агенде за овај регион.
  Један од централних стратешких докумената по којима се одвија процес дестабилизације и прекомпоновања Блиског Истока је Јинон план из 1982.године.

  Сагледано из перспективе савремене ситуације на Блиском Истоку, ратови у Ираку, Либану (2006), Либији (2011), текући рат у Сирији, Јемену као и ситуација у Египту, морају се сагледати у контексту ционистичког Јинон плана за Блиски Исток. Ционистички пројекат подржава покрет јеврејских насеља. „У ширем смислу то укључује политику Палестине без Палестинаца што би довело до припајања Западне обале и Газе израелској држави“. Велики Израел би креирао велики број прокси држава. Укључио би делове Либана, Јордана, Сирије, Синајског полуострва као и делове Ирака и Саудијске Арабије. (Мајкл Чосудовски: „Велики Израел: Ционистички план за Блиски Исток“).

  Јинон план представља израелски стратешки план који треба да обезбеди израелску регионалну супериорност. План инсистира на реконфигурацији израелског гео-политичког окружења путем балканизације суседних земаља у мање и слабе државе.
  Истраживања Махди Дариуса Наземораје показала су да је Јинон план модификована екстензија британских колонијалних идеја и стратегија усвојених од Израела, и да је његов водећи стратешки циљ подела Блиског Истока и Северне Африке. Методологија деловања је стварање конструктивног хаоса и балканизација која се одвија распиривањем непријатељства међу етничким групама које компонују земље Блиског Истока и арапског света са циљем да се на Блиском Истоку и Северној Африци искористе верске и етничке разлике по принципима какви су примењени на бившу Југославију.
  У том циљу неопходно је створити непријатељство међу муслиманима које би довело до стварања одвојених сунитских и шиитских држава. Јинон план је предвидео поделу и хришћанских области у Либану, Сирији и Египту. Амбиције стратега Јинон плана су прекрајање мапе Блиског Истока у складу са потребама Израела и реконфигурација држава тако да оне постану етнички и религијски хомогене.
  „То значи да државе попут Либана, Сирије и Ирака више не смеју да буду места коегзистенције Асираца, Јермена, Курда, Арапа, и других етничких група или насељена Шиитима, Суни муслиманима, правосланим хришћанима, католицима, друзима, Језидима и Јеврејима. Јинон план је рецепт за „рат свих против свих“ и хаос. Такозвано „Арапско пролеће“ заправо има убедљиву сличност са циљевима Јинон плана“.

  Реализација Јинон плана је укомпонована у спољну политику САД
  „Рат свих против свих“ садржан је у концепту Пентагоновог „Лука нестабилности“ који се протеже од Балкана, Северне Африке и Украјине до јужне Русије, централне Азије, Блиског Истока и кинеске аутономне регије Ксинјанг Ујгур.
  Стратегије балканизације и конструктивног хаоса на Блиском истоку и у Северној Африци, представљају методологију коју су неоконзервативаци одлучили да примене за стварање „Новог Блиског Истока“ са циљем да Сједињене Државе, Британија и Израел прекроје мапу Блиског истока у складу са својим гео-стратешким потребама и циљевима.

  Лист америчке војске Armed Forces Journal, 2006., Атлантик (2008.), и Њујорк Тајмс (2013.), објавили су мапе за „Нови Блиски Исток“ засноване на стратешким поделама предвиђеним Јинон планом и нагласиле поделу Ирака и Сирије.“
  Поред поделе Ирака, за шта се залаже и Бајденов план, Јинон план се залаже за поделу Либана, Египта и Сирије. Подела Ирана, Турске, Сомалије и Пакистана као и низа земаља Северне Африке (Египат, Судан, Либија и остатак региона) такође улазе у темељне одреднице овог плана.

  Јинон план оперише са две есенцијалне премисе. Како би опстао, Израел мора: 1. да постане империјална регионална сила, и 2. мора утицати на поделу читавог региона и распад свих постојећих арапских земаља. Поделе се одвијају по етничким и верским линијама раздвајања у свакој појединачној држави. Идеја је да ће оваква подела (балканизација) водити ове државе на пут њиховог успостављања као сателитских државица које гравитирају око Израела. „Ово није нова идеја – сматра Мишел Чосудовски, главни уредник „Глобалних истраживања“ – и не сусрећемо је први пут у корпусу ционистичког стратешког мишљења у коме подела арапских држава представља лајт мотив. Рат у Сирији и Ираку, еклатантан су пример процеса израелског експанзионизма: „израелски обавештајци раде руку под руку са САД, Турском и НАТО и јасно је да је њихов наводни крсташки поход на ИСИС усмерен на уништење Сирије и Ирака као националних држава“.

  Гледано у овом контексту, велика сеоба народа из земаља погођених ратним збивањима и декомпозицији на Блиском Истоку и северној Африци, има за задатак да са једне стране демографски ослаби земље у региону које треба уклопити у супремацију Израела, а са друге потпуно уништи демографску, економску и политичку снагу Србије. Трећи аспект демографског инжењеринга је ширење зоне утицаја и својеврсна награда Саудијској Арабији, Арапским Емиратима за њихову улогу у декомпозицији Блиског Истока и стварању услова за бескрајну „борбу против тероризма“ и „сукоб цивилизација“.

  Демографски инжењеринг у Србији
  Демонтажа српског народа, континуирано се спроводи након 2006.године.
  Законска и инфраструктурна основа за овај подухват успостављена је у „цивилизованој ЕУ“ након 1990, када је Даблинском конвенцијом усвојен невероватан концепт „сигурне треће земље“ – правни модел који је као надлежну за давање азила прогласио земљу преко које су тражиоци азила ушли у јединствени простор ЕУ.

  То је разлог због кога сви путеви миграната ка ЕУ (и ауторизација њиховог статуса) воде кроз Србију и њену територију и јасан показатељ да се демографски инжењеринг у Србији плански и систематски спроводи.

  Ступањем на снагу Даблинске конвенције, 1997., постављене су основе за пребацивање питања азила и миграција из тзв. „трећег стуба“ (third pillar) правних норми које уређује национално законодавство у „први стуб“ (frst community pillar) који предвиђа уређивање права на нивоу Европске уније, односно централизовану мигрантску политику.
  На основу Амстердамског уговора из 1997. којим је Даблинска конвенција ступила на снагу, Европска комисија је 2002. године почела са хармонзацијом и успостављањем јединственог система азила у ЕУ. У том смислу донет је читав низ докумената који се тичу критеријума за одређивање државе надлежне за испитивање захтева за азил. У том смислу од посебне су важности следеће директиве и одлуке: Council Directive 2001/40/EC; Council Directive 2003/110/EC; Council Decision 2004/191/EC; Council Decision 2004/573/EC. Ступањем на снагу Уговора из Амстердама почело је потписивање Споразума о реадмисији који представљају значајан инструмент политике депортовања миграната и тражилаца азила из европских земаља, са земљама Западног Балкана, који су потписале Албанија (2005), Македонија, Црна Гора и Србија (до 2007), а БиХ 2012, иако нису чланице ЕУ.
  Србија је 2007. донела и Закон о азилу (који је ступио на снагу 1. априла 2008), и потписала значајан број билетералних уговора о реадмисији, којим се обавезала да „на захтев државе чланице ЕУ прихвати сопствене држављане и држављане трећих земаља без посебних формалности, осим оних које предвиђа овај Споразум“. Посебно поглавље Споразума посвећено је транзиту како би се ограничио „транзит држављана трећих земаља или лица без држављанства на случајеве којима се те особе не могу директно вратити у државу која је коначно одредиште“ (чл. 13).

  „Заштита података“ такође је део Споразума о реадмисији као и закона о Азилу, као и питања њиховог спровођења и примене путем заједничке комисије. Одредбе Споразума имају примат у односу на све друге билатералне споразуме.

  „Заштита података“ – како је то за Печат објаснио Миодраг Новаковић, главни уредник ФБ Репортера – може се односити на било који податак у оквиру реадмисије: може се држати у тајности прави број ре-администрирариних лица (депортованих из ЕУ), информације о њима (чији су били држављани, да ли су учествовали у рату у својим земљама, да ли имају криминални, или терористички досије и слично). „Заштита података“ омогућила је дакле, ЕУ да управљајући Комесаријатом за избеглице и миграције у Србији, под клаузулом тајности испоручи у Србију кога хоће, у ком год броју жели, може да уведе у популацију људе који су опасни по грађане Србије и уставни поредак, терористе и криминалце“.
  Тако је законски оквир осмишљен по моделима европске колонијалне праксе, постао правни механизам по коме се одвија велика сеоба народа и демографски инжињеринг без преседана.
  Млади и образовани Срби се плански и систематски стимулишу за одлазак из Србије. Државе „цивилизоване Европе“ стипендирају одлазак а власти у Србији спроводе све мере како би младе Србе стимулисали – да напусте Србију. Истраживања УСАИД-а за 2012. показала су да око 12.000 годишње младих, образованих људи напусти Србију. По одливу мозгова од Србије у целом свету пре три године у лошијој је ситуацији била само Гвинеја Бисао. Сваки десети ученик Математичке гимназије наставља своје школовање у иностранству. Процењује се да је у последњих 25 година Србију напустило око 800.000 образованих грађана а држава је одласком оних најбољих у стручном и образовном смислу изгубила преко 22 милијарде евра.
  Сва релевантна истраживања показују да током претходне две деценије највећи проблем одлива мозгова бележи Србија.

  У Србији се спроводи процес аналоган оном који је омогућио преотимање Косова и Метохије од стране глобалних планера српске пропасти и нестанка. Мере афирмативне акције – тада су примењиване на албанску популацију. Албанци су слободно досељавани из Албаније од Другог светског рата до данас, лагало се и манипулисало подацима о демографском стању на Косову после Другог светског рата када је забрањен повратак исељеног српског становништва на Косово, отварани су универзитети на албанском језику и усвајале су се мере и закони који су довели до константног исељавања Срба.
  Нове власти су 1945. донеле Одлуку о привременој забрани повратка колонистима (Косово и Метохија)
  Методологија исељавања Срба из Србије одвија се у складу са техникама развијеним у корпорацији РАНД: Србија се у медијима који делују у Србији представља као земља коју свако ко жели да нешто уради у животу – треба да напусти. Медији су препуни наслова у стилу: „Ви само идите, остало је брига Запада“. У том смислу Влада Србије усвојила је и невероватну, рестриктивну, дестимулишућу и наказну меру забране запошљавања нових радника у јавном сектору која ће важити до краја 2015. године, а након огромног успеха које су млади Србије постигли на свим такмичењима у свету, званичници Србије им упућују јавне поруке да су им врата ЕУ сада широм отворена.

  Чињеница да је ЕУ је прогласила Србију сигурном трећом земљом, као и да је став званичника српске владе да је „појава азиланата у Србији „добра ствар“ јер „нам пружа прилику да Евроунији докажемо своју лојалност“, савршено кореспондира са четвртом, завршном фазом демонтаже Србије и српског народа. Тависток институт, ЦИА Ленгли и корпорација RAND су у средиште специјалног рата против опустошене Србије, пласирали причу о инвестицијама које се добијају од ЕУ, без обзира на чињеницу да се српском народу одузимају политичка и економска права у сопственој земљи. У том смислу „министарка Јоксимовић је недавно изјавила да је режим из евро – фондова за исламизацију Србије добио 2,3 милиона евра за 2014.годину“.
  Да је у питању веома прецизно планирана операција веома добро показује Миодраг Новаковић у тексту под насловом: „Реадмисија азиланата и инклузија Рома су планиране (насилне) демографске промене у Србији- доказују званични документи“ у коме је изнео истраживање и статистичке податке швајцарске агенције „СДЦ“ која је „у сарадњи са режимски спонзорисаним „центром за заштиту азиланата“ недвосмислено показала да „Брисел „депоновањем“ исламских азиланата из трећих земаља на територији свог „вечитог ЕУ кандидата“- Србије, планира трајне и по србску нацију погубне демографске промене (националне, верске, културолошке идр.). „Швајцарска СДЦ агенција у својој анализи обрађује обе категорије азиланата (1. Тражиоце азила у ЕУ, и 2. Тражиоце азила у Србији. Овде треба нагласити да су скоро сви тражиоци азила у Србији претходно протерани (или им није дозвољен улазак) из ЕУ, као лажни азиланти.
  Поред тога што се у овој студији од србске државе захтева („препоручује“) стварање услова за образовање и запошљавање (уз права на социјалну и здравствену заштиту) обе категорије лажних азиланата- алармантно је да се и за другу категорију „тражилаца азила у Србији (дакле странаца) захтева да буду „интегрисани у српско друштво“.
  У том контексту извештај швајцарске СДЦ агенције закључује да ће све ово имати „ударац на демографију Србије у блиској будућности“ (an impact on demography of Serbia in near future) и у том смислу препоручује влади Србије „дизајнирање и планирање демографских пројекција Србије“ (designing and planning demographic projections of Serbia). У оквиру овог поглавља СДЦ препоручује Србији да планира и „дугорочно решење за обе категорије азиланата“ (…long term resolution of the problem of these categories of people).
  Ове властите налазе и препоруке, швајцарски СДЦ је поткрепио додатном анкетом коју је спровео међу испитаницима из обе категорије- према тој статистици 55% лажних (из ЕУ протераних) азиланата жели „да се (ре)интегрише у србско друштво и надају се да ће у томе успети“ (55% of respondents have a desire to (re)integrate into society of Serbia and hope they will succeed in it).“ (Миодраг Новаковић: „Реадмисија азиланата и инклузија Рома су планиране (насилне) демографске промене у Србији- доказују званични документи“.)

  Претварање ЕУ у електронски Гулаг
  Оно што се у лоботомичарским медијима (на задатку вођења специјалног психолошког рата против Срба) не спомиње је дугорочан процес у коме ЕУ уводи електронску контролу својих граница у чију „плавокрвну“ зону (ЕУ 8) нико неће моћи да уђе без такозване „плаве визе“ („електронског документа који поред званичних садржи и многе приватне, као и биометријске параметре, отиске прстију, ДНК, електронски чип, и глобални позициони чип- технологију која је у примени под називом “BIODEV II”). Процес контроле граница моделован је по угледу на амерички Homeland Security: затварање граница попут тврђаве.
  Како је то у интервјуу за Геополитику рекао Махди Наземораја: „Процес укључује дубоко партнерство са приватним корпорацијама и предвиђа затварање ЕУ од спољашњег света, па чак и спречавање егзодуса људи у ЕУ у временима болести, глади и несреће. По истом принципу ЕУ може да постане нож са две оштрице који ће такође спречити људе да напусте ЕУ.

  Европски систем за гранични надзор и контролу (EUROSUR), подешен је да прати све граничне прелазе ЕУ користећи сателите високе резолуције и беспилотне летелице за спречавање уласка и кретања миграната. Фронтекс (Frontex), обавештајна гранична агенција са седиштем у Пољској, створена је од стране ЕУ за све типове надзора. Ова агенција са седиштем у Варшави, оперативна је од 3.октобра 2005. Додатни нагласак је стављен на границе ЕУ са Русијом и јужне границе тврђаве Европе – Сеуту (Ceuta) и Мелилу (Melilla) у Северној Африци, Систем надзора и контроле укључује радарску детекцију, сензорне системе и целу мрежу камера која има задатак да прати покрете миграната ка Европској унији“.
  Ради се о моћној инфраструктури електронске контроле кретања људи у Европи и ободним подручјима, при чему је посебна пажња посвећена такозваној Медитеранској Унији, ради спречавања муслиманске популације из Африке и са Блиског Истока да продру у „цивилизовану ЕУ“.
  За утеху – Србија им је у потпуности на располагању.
  Биљана Ђоровић

 4. Šta se ovo dešava sa frontalom nigdje Prijedora Dražena Bigija
  Sime.Vjerovali ili ne čak mi i Simo nedostajeB-)

 5. ГАДАФИ ЈЕ ПРЕД СВОЈУ СМРТ УПОЗОРИО ДА ЋЕ РАСПАД ЛИБИЈЕ ИЗАЗВАТИ МАСОВНИ ТАЛАС ИЗБЕГЛИЦА СА РОГА АФРИКЕ, И ДА ЋЕ МЕДИТЕРАН ПОСТАТИ „МОРЕ ХАОСА“…
  Интересантно је да је убијени либијски председник Моамер Гадафи (нарученим убиством од стране Хилари Клинтон) упозорио, пет месеци пре своје смрти, да ће евентуални распад Либије створити од Медитерна „море хаоса“. „Дејли Мејл“ у свом чланку из фебруара ове године цитира речи Гадафија: „Ако овде, уместо стабилне владе која гарантује безбедност, на власт дођу исламске милиције, повезане са Бин Ладеном, Африканци ће масовно кренути у правцу Европе. Медитеран ће постати море хаоса“- „Дејли Мејл“ наводи да је Гадафијево пророчанство остварено и буквално, када је недавно велика група египатских хришћана Копта заклана на обали Медитерана, море се црвенело од људске крви.

  Војни успех И.Д. и директне претње Италији, која је иницијално најавила војну интервенцију против И.Д. у Либији, су изазвале страх и поколобеле „италијанску борбеност“ пише „Ил Ђорнале“. Овај лист наводи да је И.Д. посебно запретио Италији са најмање 700,000 „избеглица“ уколико интервенише војно у Либији. Према писањима италијанских медија, огроман број избеглица, у десетинама хиљада, у бродовима, је у ствари било само упозорење И.Д. Италији, јер таква миграција из Либије не би могла да буде остварена без ауторизације И.Д. који ефективно контролише читаву либијску обалу .

  „Ил Ђорнале“ наводи да су регрутна базе за милитанте И.Д. у Либији управо биле исламске опозиционе групе које су подржане војно од стране НАТО и САД у насилном преврату и грађанском рату у овој земљи, пре пар година. Приложена мапа територије коју контролише И.Д. у Либији, је скоро идентична са територијама које су биле упориште анти-Гадафијевим побуњеницима. Италијански лист наводи интересантан детаљ, да је након ове директне претње Италији, председник владе Матео Рензи јавно изјавио да „сада није време за војну интервенцију“!?

  ИТАЛИЈА ЈЕ У СТАЊУ ПАНИКЕ- ШВАЈЦАРСКА ГАРДА СЕ „УТВРЂУЈЕ“ ДА ОРУЖЈЕМ БРАНИ „СВЕТУ СТОЛИЦУ“ ОД НАВОДНОГ НАПАДА И.Д.
  Колико Италија озбиљно схвата претњу И.Д. наводи чињеница да је сво ово забринуло и Свету Столицу, и тим поводом командант „Ватиканске швајцарске гарде“ пуковник Кристоф Граф јачине 110 војника, је поносно изјавио „да су његове снаге (у сарадњи са италијанском жандармеријом) спремне да одбране Папа Фрању уколико дође до напада И.Д.“ (цитат „Ил Ђорнале“)

  Британски „Дејли Мејл“ наводи такође, да претње терориста И.Д. (из 2011) да ће „покорити Рим“ последњих месеци добијају на тежини, наглашавајући да је И.Д. својим (претходно цитираним) јавно публикованим масовним крволочним актом- одсецањем глава групи од 21 египатских хришћана Копта на обали Медитерана, само 220 миља од обале Италије- симболично потврдио своју претњу и способност да „закуца на врата“ Евроуније.

  Наравно да је ова срачуната провокација И.Д. изазвала војну одмазду Египта, који је у садејству са НАТО чланицама тукао наводне циљеве И.Д. у Либији. Резултат свега тога је овај први талас обећане „психолошке бомбе“ (у форми азилантског цунамија), који је ових дана запљуснуо и нашу земљу. Ако знамо да је И.Д. до сада успешно остварио већину својих претњи, можемо оправдано да претпоставимо да је све ово тек најава много мрачнијих времена и догађаја…

  …Питање је- да ли све то (спо)знају и „безглавници“ који су данас на челу Србије!?

 6. ГАДАФИ ЈЕ ПРЕД СВОЈУ СМРТ УПОЗОРИО ДА ЋЕ РАСПАД ЛИБИЈЕ ИЗАЗВАТИ МАСОВНИ ТАЛАС ИЗБЕГЛИЦА СА РОГА АФРИКЕ, И ДА ЋЕ МЕДИТЕРАН ПОСТАТИ „МОРЕ ХАОСА“…
  Интересантно је да је убијени либијски председник Моамер Гадафи (нарученим убиством од стране Хилари Клинтон) упозорио, пет месеци пре своје смрти, да ће евентуални распад Либије створити од Медитерна „море хаоса“. „Дејли Мејл“ у свом чланку из фебруара ове године цитира речи Гадафија: „Ако овде, уместо стабилне владе која гарантује безбедност, на власт дођу исламске милиције, повезане са Бин Ладеном, Африканци ће масовно кренути у правцу Европе. Медитеран ће постати море хаоса“- „Дејли Мејл“ наводи да је Гадафијево пророчанство остварено и буквално, када је недавно велика група египатских хришћана Копта заклана на обали Медитерана, море се црвенело од људске крви.

  Војни успех И.Д. и директне претње Италији, која је иницијално најавила војну интервенцију против И.Д. у Либији, су изазвале страх и поколобеле „италијанску борбеност“ пише „Ил Ђорнале“. Овај лист наводи да је И.Д. посебно запретио Италији са најмање 700,000 „избеглица“ уколико интервенише војно у Либији. Према писањима италијанских медија, огроман број избеглица, у десетинама хиљада, у бродовима, је у ствари било само упозорење И.Д. Италији, јер таква миграција из Либије не би могла да буде остварена без ауторизације И.Д. који ефективно контролише читаву либијску обалу .

  „Ил Ђорнале“ наводи да су регрутна базе за милитанте И.Д. у Либији управо биле исламске опозиционе групе које су подржане војно од стране НАТО и САД у насилном преврату и грађанском рату у овој земљи, пре пар година. Приложена мапа територије коју контролише И.Д. у Либији, је скоро идентична са територијама које су биле упориште анти-Гадафијевим побуњеницима. Италијански лист наводи интересантан детаљ, да је након ове директне претње Италији, председник владе Матео Рензи јавно изјавио да „сада није време за војну интервенцију“!?

  ИТАЛИЈА ЈЕ У СТАЊУ ПАНИКЕ- ШВАЈЦАРСКА ГАРДА СЕ „УТВРЂУЈЕ“ ДА ОРУЖЈЕМ БРАНИ „СВЕТУ СТОЛИЦУ“ ОД НАВОДНОГ НАПАДА И.Д.
  Колико Италија озбиљно схвата претњу И.Д. наводи чињеница да је сво ово забринуло и Свету Столицу, и тим поводом командант „Ватиканске швајцарске гарде“ пуковник Кристоф Граф јачине 110 војника, је поносно изјавио „да су његове снаге (у сарадњи са италијанском жандармеријом) спремне да одбране Папа Фрању уколико дође до напада И.Д.“ (цитат „Ил Ђорнале“)

  Британски „Дејли Мејл“ наводи такође, да претње терориста И.Д. (из 2011) да ће „покорити Рим“ последњих месеци добијају на тежини, наглашавајући да је И.Д. својим (претходно цитираним) јавно публикованим масовним крволочним актом- одсецањем глава групи од 21 египатских хришћана Копта на обали Медитерана, само 220 миља од обале Италије- симболично потврдио своју претњу и способност да „закуца на врата“ Евроуније.

  Наравно да је ова срачуната провокација И.Д. изазвала војну одмазду Египта, који је у садејству са НАТО чланицама тукао наводне циљеве И.Д. у Либији. Резултат свега тога је овај први талас обећане „психолошке бомбе“ (у форми азилантског цунамија), који је ових дана запљуснуо и нашу земљу. Ако знамо да је И.Д. до сада успешно остварио већину својих претњи, можемо оправдано да претпоставимо да је све ово тек најава много мрачнијих времена и догађаја…

  …Питање је- да ли све то (спо)знају и „безглавници“ који су данас на челу Србије!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *