Ивану Гиговићу потребна помоћ

Двадесетосмогодишњак Иван Гиговић из Вишеграда у Републици Српској болује од церебралне парализе. Једина нада да се његово здравствено стање поправи је операција матичним ћелијама, која треба да се обави што прије. Због тога треба да се прикупе одређена новчана средства у висини од 9400 евра за операцију у специјализованој клиници у Бечу. Међутим, то су само средства […]

уторак, мај 21, 2013 / 17:54

Двадесетосмогодишњак Иван Гиговић из Вишеграда у Републици Српској болује од церебралне парализе. Једина нада да се његово здравствено стање поправи је операција матичним ћелијама, која треба да се обави што прије.

Због тога треба да се прикупе одређена новчана средства у висини од 9400 евра за операцију у специјализованој клиници у Бечу.

Међутим, то су само средства потребна да би била обављена операција матичним ћелијама, али ту има и других трошкова, као што су путовање у Беч, боравак, каснија
рехабилитација.

Љекари сматрају да Иван има велике изгледе да послије обављене операције да се његове оштећене ћелије обнове и здравствено стање побољша.

Сви који желе и могу да помогну да се акција за Иваново здравље у цјелости заврши успјешно, обезбјеђивањем средстава за путне и трошкове боравка у Бечу, могу да се јаве његовој мајци Јелени Гиговић на бројеве:
+38758620216 и +38765899318 или
путем уплате на жиро рачун за БиХ
562 100 80102636 46 у НЛБ Развојна Банка
на име Гиговић Јелена0 КОМЕНТАРА

  1. Све сам објаснио овдје: http://www.frontal.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=32107

    Стварно је срамота да наше друштво не може одвојити 15 000 евра за све трошкове за овакву намјену. Грађани требају помоћи, али се плашим да ће доћи до засићења. Зар да нечији животи и здравље зависе од добре воље опљачканих грађана? Боримо се да ФОНД покрива све трошкове!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *