Иванић у Фочи: Вјерујете ли режимским медијима, или сопственим очима?

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић поручио је на конвенцији Савеза за побједу вечерас у Фочи да људи размисле како су живјели прије четири године или прије десет, а како живе данас у Републици Српској.

четвртак, 13 септембра, 2018 / 20:20

”Да ли да вјерујете СНСД-овој власти која преко својих медија пласира бројке да живимо у савршеној земљи или да погледате око себе? Људи, заслужили сте да живите као сав нормалан свијет. И економски, али и да не гледате бахату власт и њихове сљедбенике око себе”, рекао је Иванић.

Иванић је позвао људе да изађу на изборе. ”Само изласком на изборе спречавате манипулације. Позивам вас да изађете и гласате за кога год желите, али само да спријечите да неко други искористи ваш листић. Ови избори су историјски, изађите!”, поручио је Иванић.

Кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је вечерас на конвенцији у Фочи да је дошло вријеме да се становници Фоче запосле и да Савез за побједу има рјешења како да упосли људе прије свега у облaсти дрвопрераде.

"Овдје је некада радио велики број људи који се бавио примарном прерадом дрвета. Наш циљ је запослити људе, да не иду пут Њемачке и Аустрије. Република Српска није прављена да би људи одлазили из ње, већ да би људи живјели и стварали у Републици Српској. Вјерујем да ћемо имати Владу која ће ставити ресурсе Републике Српске у функцију развоја" – казао је Говедарица вечерас у Фочи.

Кандидат за народног посланика на листи Српске демократске странке у изборној јединици 9 за Народну скуоштину Републике Српске Миливоје Достић истакао је вечерас да је сигуран у побједу Вукоте Говедарице за предсједника Републике Српске и Младена Иванића за српског члана Предсједништва БиХ као и у добар изборни резултат Српске демократске странке.

"На ове изборе Српска демократска странка излази са јасним циљем, програмом и јасном поруком а то је "Вратимо Српску народу". Српска демократска странка жели слободну Републику Српску у којој свако може да каже оно што мисли" – казао је кандидат СДС из Фоче Миливоје Достић.

"Партија демократског прогреса је од почетка свог дјеловања била програмски орјентисана странка. Код нас није било јефтиног популизма, а посебно не сада, када смо усвојили капитални Програм обнове Републике Српске. Обновићемо Српску! Иза тог програма и његове реализације стоје првенствено часни људи који желе да њихова дјеца живе у Српској. Али не само часни, него и одговорни и стручни који људи који знају како спровести програм", рекао је Илија Голијанин, кандидат ПДП-а за НСРС из Фоче.