Иванић разговарао са Камероном

Предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић разговарао је током самита предсједника партија Међународне демократске уније /ИДУ/ у Лондону са британским премијером Дејвидом Камероном и пренио му најважније ставове ове странке о стању у БиХ. Иванић и генерални секретар ПДП-а Игор Црнадак разговарали су данас и са предсједницом комисије за Балкан британског парламента Карен Ламли и […]

петак, новембар 11, 2011 / 11:03

Предсједник Партије демократског прогреса Младен Иванић разговарао је током самита предсједника партија Међународне демократске уније /ИДУ/ у Лондону са британским премијером Дејвидом Камероном и пренио му најважније ставове ове странке о стању у БиХ.

Иванић и генерални секретар ПДП-а Игор Црнадак разговарали су данас и са предсједницом комисије за Балкан британског парламента Карен Ламли и министром за Европу Давидом Лидингтоном, те са другим функционерима британске Конзервативне партије о наставку сарадње са ПДП-ом, саопштено је из ове странке.

Они ће данас, на маргинама самита, имати низ билатералних састанака са другим делегацијама.

На данашњем дијелу засједања, Извршни одбор ИДУ треба да донесе одлуку о пријему Странке демократске акције (СДА) у чланство ИДУ, чиме ће након пет година још једна странка из БиХ, поред ПДП-а, постати члан свјетске асоцијације странака десног центра.  0 КОМЕНТАРА

  1. E, sad da naš Predsjednik hoće išta da pročita, a kako bi i čitao kada ni u školi nije pročitao ni obaveznu lektiru, već je prepisivao, pa da pročita Kome zvono zvoni, vidio bi da ono ne zvoni samo nama, već i njemu.
    Shvatio bi da će hvatanje u kolo sa fašistima zbog proklete pohlepe njemu najprije odzvoniti.
    Uništio je mom narodu danas. Ko nema danas, nema ni sutra. Ko nema sutra, nema ni juče.
    Ako je išta ostalo u njemu od čovjeka, treba da se ubije .

  2. уобичајена сарадња између партија..ширење одређене идеологије.. а, прије ће отићи Камерон него неко овдје.. они, ипак, имају какве такве медије и грађане.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *