Иванић: Попијте кафу, па на изборе!

"Попијте кафу, па на изборе. Као никад до сад, ове године је сваки глас важан. Позивам вас да изађете и гласате за кога год желите, али само да спријечите да неко други искористи ваш листић. Само изласком на изборе спречавате манипулације”, рекао је синоћ српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић, гостујући на бијељинској ИН телевизији.

среда, 12 септембра, 2018 / 14:32

Он је рекао да су промјене у Српској на прагу, али да је важно да они који годинама на изборни дан остају код куће, а најчешће се ради о пристојним људима, који подносе бахатост и силу – ове године заиста могу да одлуче.

”Мој противкандидат и ја смо два свијета. И у политици, али и у понашању, рјечнику, па ако хоћете – и по имовини. Кад год су српски народ представљали пристојни и људи са дигнитетом, имали смо најбољу позицију. Кад год нас у руке преузму авантуристи, долази до сукоба, па и до рата. А ја не желим чак ни да увриједим нечије дијете и гарантујем да ће са мном Српска бити стабилна”, рекао је Иванић.

Говорећи о економији, Иванић је подсјетио да је његова Партија демократског прогреса још прије годину дана представила ”Програм обнове Републике Српске”, који ставку по ставку даје рјешења за сваку област понаособ, укључујући и економску, демографску и моралну обнову.

”СНСД-ова власт у кампањи само пљује, а немају ниједно рјешење за пропалу економију. Ево, узмите само примјер малинара у Српској. Имамо око 3.000 газдинстава који се баве узгојем малина. Кад је откупна цијена добра, њима се рад исплати. Кад цијена падне, малинари пропадоше. Зашто држава не гарантује откуп, за почетак макар за њих? То не кошта више од десет милиона, али би тиме био ријешен проблем осцилација цијена и ријешен проблем неколико хиљада породица”, каже Иванић.

Он подсјећа људе да не слушају бројеве које им саопштавају политичари, него да се окрену око себе и да погледају у свој новчаник, јесу ли у стању да живе као нормалан свијет.

”Размислите само с ким ће бити боље, али обавезно изађите на изборе. А Вукота Говедарица и ја, са Савезом за промјене и народом можемо много”, рекао је Иванић.1 КОМЕНТАР

  1. Tipična bolest ko da gledam Brčko i njegove male mozgove koji se trude da grad pretvore u selo iz kojeg su došli.
    3000 malinara × 3 glasa + 25000 berača + …..= pobjeda.
    Čovjek zasadio lijep malinjak i ubrzo dobio papire za inostranstvo.
    Poklanjao da malinjak preuzme ko god hoće besplatno,na kraju propalo.
    A vrli Ivanić bi to sve otkupio „na grani“ tuđim novcem. Krajnja bezidejnos i ulagivanje.

Оставите одговор