Иванић из Вишеграда: Наши противници никад не причају о економији

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић на у скупу у Вишеграду је рекао да он и тим који стоји иза њега и Вукоте Говедарице гарантују стабилну Српску – и мир и сигурност, али и економску стабилност.

недеља, 16 септембра, 2018 / 10:11

”Погледајте интервјуе и наступе СНСД-ове власти – ниједне ријечи о економији, o празним новчаницима, о стварном животном стандарду. Само о измишљеним, бомбастичним, као, нападима, од којих нас они, као, бране. Ми се не коцкамо са Српском, ми је чувамо и имамо конкретан план за обнову Српске”, рекао је Иванић.

Иванић је позвао људе да изађу на изборе, јер само тако могу да спријече да неко други искористи њихов гласа

"Колико су наши политички противници узнемирени и усаплахирени говори и чињеница да се господин Додик у протекла три дана искључиво бави са мном и са нашим побједничким кандидатом господином Иванићем. Ми идемо у побједу и идемо да радимо и стварамо, заједно са поштеним и способним људима који су прије свега одговорни. Са људима који ће у хидроелектрани Вишеград правити позитивне резултате, умјесто негативних. То је оно што је потребно сваком човјеку у Српској, то је оно што је потребо становницима Вишеграда, Фоче, Чајнича, Рудог и осталих мјеста", рекао је на предизборном скупу Савеза за побједу у Вишеграду Вукота Говедарица, кандидат за предсједника Републике Српске.

"Ја сам увјерен да смо ми на добром путу и да ће 7. октобра борба поштених против непоштених, одговорних против неодговорних, достојанствених и разумних против бахатих доћи до свог коначног циља, тада ћемо да тријумфујемо и сљедећи дан крећемо да радимо за Републику Српску и то је оно што нам је данас најпотребније", истакао је Говедарица.
чки листић.1 КОМЕНТАР