Иванић из Рудог позвао апстиненте да изађу, јер они одлучују ове изборе

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је на предизборном скупу у Рудом да је коначна промјена близу и да сада, као никад прије, зависи од апстинената.

петак, 14 септембра, 2018 / 23:20

”Није тачно да су сви исти! Погледајте око себе, јесте ли сигурни да наш народ заслужује бахатост? Наш народ је фин и пристојан, само су се фини и пристојни повукли пред силовном СНСД-овом власти и њиховим сљедбеницима. Промјена је ту, вријеме је да Српску вратимо на прави пут, на којем има мјеста за честите. Попијте кафу, па на изборе!”, поручио је Иванић.

СДС је повео у будућност српски народ а из те будућности родила се највећа побједа а то је Република Српска, поручио је предсједнички кандидат Савеза за побједу Вукота Говедарица.

„СДС је велика породица која је из године у годину, из деценије у другу па и у трећу градила државу, људе, градила сама себе и у тој изградњи учествовали су многи“, рекао је Говедарица.

Он је напоменуо да је разговарао са малинарима о њиховим проблемима и обећао као будући предсједник Српске да ће држава помоћи људе који раде и да ће разумјети потребе народа.

„Гарантујем да ће се сљедеће године окренути нови лист и да ће министарство пољопривреде за почетак одвојити 20 фенинги а мој коначни циљ је да малинари добију 50 фенинги подстицаја“, нагласио је Говедарица и додао да жели да заједно са народом ради а у Рудом је истакао да ће се завршити мост који актуелна власт седам година гради и реконструише.

Јован Драгичевић, кандидат ПДП-а за НСРС из Рудог позвао је суграђане да изађу на изборе, јер је сваки глас важан:

„Немојте допустити да вас убиједе да ваш глас није важан, да нисте битни. Сваки од наших гласова ће се далеко чути, сваки глас ће бити глас за боље сутра, за обнову и да сване за народ и Српску“.Оставите одговор