Иванић: Додик завађа Србе и то баш на Божић и Дан Републике

Члан Предсједништва БиХ Младен Иванић оптужио је данас предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорада Додика да, умјесто да заговара јединство у Републици Српској, прави одређени ријалити шоу и сукобе, у којем он неће да учествује, јер има много озбиљнијег посла с којим треба да се бави. Иванић је на прес-конференцији у Бањалуци рекао да Додик […]

петак, јануар 15, 2016 / 12:15

Члан Предсједништва БиХ Младен Иванић оптужио је данас предсједник Републике Српске и СНСД-а Милорада Додика да, умјесто да заговара јединство у Републици Српској, прави одређени ријалити шоу и сукобе, у којем он неће да учествује, јер има много озбиљнијег посла с којим треба да се бави.

Иванић је на прес-конференцији у Бањалуци рекао да Додик нема шта да каже куда иде Република Српска, већ се служи најгорним могућим ријечником, али да неће да се с њим такмичи у „примитивизму“, али ће о битним питањима дати своје ставове.

"Нећу учествовати у подјели српског народа, јер је интерес стабилност и економски напредак, а политика коју води Додик иде према сукобима", рекао је Иванић наводећи да жели мир у БиХ и добре односе земље са сусједима.

Коментаришући учестале Додикове оптужбе према Савезу за промјене, Иванић је истакао да „само непристојан и неваспитан човјек може Србе дијелити на дан Божића и Дан Републике Српске“.

Одбацио је Додикове тврдње да није реаговао приликом предлагање британске резолуције о Сребреници, истичући да је дао огроман допринос да се та резлуција не усвоји, јер је својим писмом које је упутио европским званичницима показао да сви о том питању у БиХ не мисле исто.

"Интерес БиХ је да се окрене развоју, отварању нових радним мјеста, а не шупљим и бескорисним свађама и сукобима", нагласио је Иванић.

Први задатак је, каже, апликација БиХ за чланство у Европску унију за коју очекује да буде предата до краја овог мјесеца, а каже да за то постоји значајна подршка европских званичника.0 КОМЕНТАРА

 1. Ako je neko lud, ne budi mu drug.
  Ako su Ivanić i družina takvi, ako su zavadjalice, dolikuje li to predsjedniku republike?

  Ne. On treba da miri zavadjene, da smiruje strasti i tenzije.
  Ali ne. Smrdonja započinje, naravno, sve da bi zamaglio svoje nečovještvo, prikriva tragove svoga kriminala, ali i ovi opozicionari jedva dičekaju pa raspale budaletinu još više. Lako je budalu izazvati, oni to rade namjerno da se više budaletina isprovaljuje, da izgubi i ono malo razuma što ga ima, ne računajući na to da on pljujući po sebi, pljuje i po instituciji predsjednika republike, koju je požderao, posrkao .

  Šta rade njegovi savjetnici?
  Zašto ih plaćamo?
  Zašto benu ne savjetuju da ne hoda od tv do tv na kojima bruka i sebe, ali i nas, pa nam se smiju oni koji nas ne vole.
  Nije više ostala nijedna tv , jedino da se ubaci u Parove i da vodi dijalog sa svojim dvojnikom Zmajem od Šipova.

  Izduaelisao se po narudžbi saČedom, u svašta okretao, ali za narod onaj od kojeg živi kao što ne živi nijedan živući kralj, ne mari kao ni za lanjski snijeg.

Оставите одговор