Истресање гума у ријеку Босну открило постојање добојског покрета истог имена као онај који води глумац Трифуновић

На фејсбук страници "Покрет слободних грађана – Добој” појавио се снимак гдје возач камиона аутомобилске гуме истреса директно и ријеку Босну, у близини града Добоја.

понедељак, 18 маја, 2020 / 14:26

"Ми из Покрета слободних грађана Добој већ дужи период добијамо снимке попут данашњег, јер данас људи на жалост немају храбрости да објаве скандалозне снимке попут овог данашњег. Наша Фејсбук страница постоји већ годину дана и сваким даном броји све већи број чланова, и покушавамо да вршимо притисак који би релутирао позитивним промјенама у друштву. Амбиција нам је чак да људи окупљени око ове мисије направе и политичку опцију која би се можда чак појавила и на овим предстојећим локалним изборима”, рекао је за портал Герила Младен Боројевић.

Security Check Required

null

Из Покрета слободних грађана поручују да овај конкретан случај бацања гума у Босну нису пријавили надлежним органима, али да уколико се у овом конкретном случају полиција не огласи, свакако да ће то пријавити и инсистирању на процесуирању цијелог случаја.

"Добро знате да се одређени портали и фејсбук странице прате од стране надлежних органа, тако да им ова информација не може промаћи”; изричит је Боројевић.

Он је потврдио да покрет има намјеру да се кандидује на локалним изборима у Добоју, али им је корона криза успорила активности. Такође, рекао је да су своје активности "везали са истомишљеницима из Бањалуке – Бањалука зове".3 КОМЕНТАРА

 1. Босно моја дивна, мила…
  Хрватска је само препознала место за киповање смећа. Ништа овде није остало осим смећа, материјалног, а понајвише људског. А, ни низводно од Босне није ништа боље. ХОРОР.
  Јави се капетане, осуди злочин. Трују воду коју пију.

 2. Zeiss, šta ima Nikola Lazarević da se izjašnjava. Zna on da je Republika Srpska totalna anarhija, grozna pljačkaonica, trovačnica i geto srpskog naroda sa lijeve obale rijeke Dirne.
  Vjerujem da u ovom slučaju niko nije nadležan, da pozovu Policiju smijali bi se jer njih neko zove za smeće, komunalna policija će naći izgovor, a inspektorat uputiti da se onaj kome ovo smeta obrati krim. Policiji i tako ukrug do nove ture guma a daće Bog i poplave da potopi govna.

 3. Да је среће, Фронтал би у ово предизборно вријеме, све због снаге текстова и патриотске приче био најпосјећенији и најкоментарисанији портал у Српској, нажалост, неко је хтио да тако не буде, зато појединачна искакања са коментарима не пију воде.

  Жао ми је што је тако,али капетан никад не одустаје,нема овдје других,нема жестоких, али добронамјерних текстова и коментара, нема ни старих говнара-БОТОВА, па нема ни мене и ЗЕЛЕНИХ, што не мора да значи да су ЗЕЛЕНИ одустају од своје борбе, нити да ћу ја дићи руке од Фронтала, напротив, биће Фронтал поново светионик слободне ријечи, односно, биће поново најдемократскији ћирилични медиј у Српској.

  Иначе, ради се, спремамо се за изборе, сумњам да ће 20% нових начелника и градоначелника бити изабрано без подршке нашем програму, посљедично, наше подршке њима.

  Нпр. ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ су у ово К-УРОНА вријеме дигли буне против злочиначких минихидроцетрала у више општина, ко жели бити начелник, мораће доказати да стоји иза нас и ове часне приче, иначе, спрега полтичке и енергетске мафије се ухватила за главу, ради се о РЕВИЗИЈИ ПРЕКО 100 КОНЦЕСИОНИХ ДОЗВОЛА -спашавању народног блага и природних љепота Републике Српске, те посљедично њиховом губитку вриједном више милијарди КМ у наредним деценијама.

  Значи, ради се, ЗЕЛЕНИ су увијек конкретни, рецимо, само да спасимо преостале природне ресурсе, да сачувамо природне љепоте и спријечимо крађу више милијарди КМ у наредним деценијама, све кроз пљачку и уништавање народног блага-ресурса, (а 100% ћемо сријечити), ЗЕЛЕНИ СРПСКЕ треба да се славе као света политичка организација.

  Ово са ријеком Босном је свакодневница широм Српске и Федерације, значи,нема здраве животне средине, нема правде, нема заштите природних ресурса и развоја стратешких грана привреде, нема нормалног живота све док ЗЕЛЕНИ не преузму кључне ресоре и док влада Српске не буде проводила наш-мој моћни, али лако проводив програм ЗЕЛЕНОГ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА.

  Односно, нема нам реда од живота све док се не ријешимо разних сребри и осталог талога у влади, почев од људи у министарствима, па до разних агенција, фондова, и јавних предузећа, наравно, све то под контролом супер јаког ТИМА и командом капетана Лазаревића, тачка.