Исто без сексизма: Александра из СДС, против Душанке из СНСД

"Невјероватно је докле сеже бахатост СНСД-а, да госпођа Душанка Мајкић мисли да сви имамо колективну амнезију, па тврди да СДС не дозвољава да неко из СНСД води Комисију за надзор над радом ОБА.

среда, април 25, 2018 / 10:09

Подсјећам госпођу Мајкић да је њен колега Никола Шпирић смијењен са чела Комисије, на нашу иницијативу, јер је фалсфиковао закључке Комисије и такве фалсфиковане их послао ОБА, а све с циљем да спријечи и опструише истрагу о афери "Ушће" чији су главни актери управо људи из СНСД. Дакле, по њој, криви смо ми јер смо лисици затворили кокошињац.

Клуб СДС-а је и тада рекао да немамо ништа против да делегат Средоје Новић, који је члан Комисије, или неко други из СНСД води Комисију. Ако им је заиста стало до надзора, нека се врате у Комисију и раде, умјесто што бојкотују рад, инсистирајући на Шпирићу који је прекршио Закон о ОБА, и починио озбиљно кривично дјело. Нама је само жао што Тужилаштво БиХ није ријешило случај "Ушће" и фалсфиковање закључака, а морало је приоритетно поступити по њему.

Што се тиче навода госпође Мајкић о прислушкивању, ако има таква сазнања да се неко нелегално прислушкује, треба да их пријави надлежним органима. Чега се плаши? Само криминалци се плаше прислушкивања. Ево, ми знамо, и имамо и доказе да њен шеф Милорад Додик прати телефоне функционера СДС и СЗП, па се на то и не осврћемо. Чак имамо доказе да господина Младена Иванића, члана Предсједништва, и физички прате и "покривају" његове састанке. Госпођа Мајкић треба да зна да ми нисмо они и да се ми таквим стварима не служимо.

Такође, госпођа Мајкић не треба да се брине за избор директора полицијских агенција на нивоу БиХ, нити има потребе да износи лажи како би се преко наших леђа додворила партијском шефу и обезбиједила да поново буде на листи. Боље је госпођи Мајкић да се брине што СНСД нема кандидата за предсједника Републике Српске и да ту понуди неко рјешење, а у овом моменту једино рјешење им је да подрже нашег кандидата Вукоту Говедарицу јер само тако могу учествовати у побједи."Оставите одговор