Ирански предсједник: Израел представља канцерогени тумор!

Ирански председник Махмуд Ахмадинежад изјавио је данас, током годишњег протеста против постојања јеврејске државе, да Израел представља „канцерогени тумор” који ће ускоро бити одстрањен.  „Ционистички режим и ционисти су канцерогени тумор. Ако и само једна њихова ћелија остане на једном педљу палестинске земље, ова прича ће се у будућности поновити”, казао је Ахмадинежад на Дан […]

петак, август 17, 2012 / 14:24

Ирански председник Махмуд Ахмадинежад изјавио је данас, током годишњег протеста против постојања јеврејске државе, да Израел представља „канцерогени тумор” који ће ускоро бити одстрањен.

 „Ционистички режим и ционисти су канцерогени тумор. Ако и само једна њихова ћелија остане на једном педљу палестинске земље, ова прича ће се у будућности поновити”, казао је Ахмадинежад на Дан Кудса.

Овај дан обиљежава се у Ирану од 1979. године, последњег петка светог муслиманског мјесеца Рамазана, када се изражава солидарност са палестинским народом и противљење израелској контроли над Јерусалимом.

„Земље у региону ускоро ће завршити са узурпаторским ционистима на палестинској земљи. Биће формиран нови Блиски исток. Уз Божју милост и помоћ тих држава, на новом Блиском истоку неће бити ни трага од Американаца и циониста”, поручио је Ахмадинежад.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *