Ипак са НДП: Чавић и Пашић данас држе конференцију

У Бањој Луци ће се данас одржати прес конференција за новинаре предсједника НДП-а Драгана Чавића, независног посланика у Народној скупштини Републике Српске Радомира Пашића и пет одборника СДС-а у Скупштини општине Нови Град. Пашић је народни посланик, бивши замјеник предсједника посланичког клуба СДС, а 2012. је био кандидат СДС за начелника Новог Града. У жижу […]

четвртак, 17 априла, 2014 / 08:56

У Бањој Луци ће се данас одржати прес конференција за новинаре предсједника НДП-а Драгана Чавића, независног посланика у Народној скупштини Републике Српске Радомира Пашића и пет одборника СДС-а у Скупштини општине Нови Град.

Пашић је народни посланик, бивши замјеник предсједника посланичког клуба СДС, а 2012. је био кандидат СДС за начелника Новог Града. У жижу је доспио након што је оштро критиковао Младена Босића, наводећи како шурује са Додиком да СДС не дође на власт. Успут га је почастио процјеном да не би могао да води ни мјесну заједницу, "а камо ли странку или не дај Боже, државу".

Пашић се са странком сукобио због мијешања у унутарстраначке изборе у локалном одбору, да би након изношења оптужби на рачун предсједника био искључен из странке. Пет од шест одборника СДС у скупштини опшине Нови Град иступило је из клуба СДС и формирало независни клуб.

Чавић је прије неколико дана најавио да ће његовим редовима приступити два независна посланика која су иступила из опозиционих партија, а нагађа се да ће други бити Слободан Поповић из СДП.0 КОМЕНТАРА

  1. Ajde da pitamo Čavića šta je privatizovano, pokradeno, oteto, u banditskoj privatizaciji dok je on bio predsednik, Zašto malo o tome gospodin Čavić ne priča, kada je i ko oteo od nadora i dao rudnik Stanare stancu da sebi gradi termoelektranu ? I narod treba biti lud pa ponovo glasati za takve likove. Čavić=Dodik=Bosić=Ivanić. Da samo narmalan narod, koji misli na svoju budućnost, ovakvi likovi više ne bi imali pravo izlaziti na izbore.

Оставите одговор