Интернет садржаји и бежично до телевизора

Компанија Филипс представила је технологију која кориснику омогућава да бежично преноси интернет садржаје са лап топа и репродукује их на телевизору. У питању је нови модел 7700 серије ЛЕД Еко ТВ који ће почети да се продаје на јесен, речено је на конференцији за новинаре у Њујорку. Нова, "Филипс Вајрлес Медија Конект" технологија на тај […]

четвртак, јун 10, 2010 / 15:24

Компанија Филипс представила је технологију која кориснику омогућава да бежично преноси интернет садржаје са лап топа и репродукује их на телевизору.

У питању је нови модел 7700 серије ЛЕД Еко ТВ који ће почети да се продаје на јесен, речено је на конференцији за новинаре у Њујорку.

Нова, "Филипс Вајрлес Медија Конект" технологија на тај начин иде корак даље од такозваних "виџет" рјешења која имају други телевизори који повлаче садржаје са интернета.

Ако купите овај телевизор, мораћете ипак прво да у свој лап топ уграде поменути софтвер, да би могли да уживате у овој "новотарији" која ће вам омогућити да размјењујете преко ТВ екрана фотке, видео и друге садржаје, или успостављате Скајп позиве!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *