Иновационо латиничење ка сопственој глупастичности

Колико Српска даје за Иновациони центар Бања Лука? Да ли је стварно једина иновација коју наше старе и нове генерације могу да направе, просто англицизирање нечега што сте могли рећи српским језиком и писмом?

среда, 20 јуна, 2018 / 23:08

Фронтал.СРБ подржава науку мимо тржишног интереса. Али код нас тога нема. Нити се неко од одговорних уопште сикира што је копирање и превођење на енглески једино што они умију. Довољно је прочитати њихово пресловљено саопштење, па да се види на како смо ниском нивоу инвенције, креације и реализације…

Поситиве Вибес Бања Лука #03

Опен Аир Конференција

МЕДИЈИМА

Иновациони центар Бања Лука у сарадњи са цоwоркинг простором Q-Лаб организује трећу по реду „Поситиве Вибес Бања Лука #03“. Конференција ће се одржати 21. јуна у дворишту Иновационог центра Бања Лука, са почетком у 18:30х.
Изјаве за медије су предвиђене у 18:50х.

Конференција има за циљ да мотивише младе за раст и развој, креативност и иновативност, за формално и неформално образовање, али највише за рад на себи и својим сновима, а у циљу запошљавања и самозапошљавања.

Конференцију ће водити говорници који ће са вама подијелити приче вриједне слушања, те вас на тај начин инспирисати да се покренете и пратите своје снове. Учесници ће имати прилику да чују искуства Јованке Сабљић (Буди здрав к´о дрен), Бранка Васиљевића (ДВЦ Солутионс), Уну Дакић и Лазара Станишљевић (Лу Арцхитецтс), Огњен Тешић (Е-трафика), Игор Пожгај (БЛ Портал), Томислав Јеркић (Н Софт)

Централном догађају је претходила „Поситиве Вибес Wарм уп Wеек“, у периоду од 15.-20. јуна у склопу које је одржано шест радионица.

Догађај је намјењен свима који желе да осјете и заједно са нама покрену талас позитивних вибрација.
Спонзори

Придружите нам се.
#ПоситивеВибесБЛОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *