Индија: Пустили змије у пореску управу

Двојица индијских фармера којима је дојадило подмићивање пореских службеника испразнили су три торбе препуне змија у канцеларији пореске управе на сјеверу Индије. Четрдесетак змија разних величина и врста, укључујући и најмање четири смртоносне кобре, изазвале су хистерију у канцеларији у граду Басти, 300 километара југоисточно од Лукнауа, јавља АП. "Змије су почеле да се пењу […]

среда, новембар 30, 2011 / 15:59

Двојица индијских фармера којима је дојадило подмићивање пореских службеника испразнили су три торбе препуне змија у канцеларији пореске управе на сјеверу Индије.

Четрдесетак змија разних величина и врста, укључујући и најмање четири смртоносне кобре, изазвале су хистерију у канцеларији у граду Басти, 300 километара југоисточно од Лукнауа, јавља АП.

"Змије су почеле да се пењу на столове и столице. Избио је тотални хаос. На стотине људи окупило се испред канцеларије, неки са штаповима, и тражили су да се змије убију", рекао је званичник у управи државе Утар Прадеш.

Нико није уједен, нити повређен, а полиција и шумари су похватали све змије.

Фармери који су пустили змије тврде да су им порезници тражили мито. Полиција је навела да је један од фармера познат као тренер змија.

Сличан примјер биотерорзима имали смо крајем јула у  гацку, а напад је био извршен пелама.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *