14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Индиго умножак у којем само Неум пише азбуком

Свака домаћа производња је поздрављена од стране Фронтала. Једино што мотиви као Баш Челик и Ђавоља Варош, не требају уступати Роцк и Аљуариус мотивима. Што је, наравно, пракса на нашој општој, а посебно музичкој сцени.

среда, 9 маја, 2018 / 03:09

Бањалучки бенд Тибор & Баш Челик промовисаће спот за пјесму „Индиго“, 10 маја од 21 час у клубу „Роцк Сyмхонy“ у Бањалуци.

Ријеч о другом синглу са актуелног Е.П. „Ђавоља Варош“, који излази под окриљем издавачке куће „Аљуариус Рецордс“ из Хрватске. Сви они који дођу на промоцију сазнаће нешто више о креирању ове пјесме и спота, а чланови бенда ће уз свирку открити још понеки детаљ који спремају у својој креативној музичкој радионици.

Тибор & Баш Челик је музички пројекат замишљен на начин да спаја различите укусе и утицаје музичких праваца у једну фузију креативног компоновања и писања.

“Себи смо дали за право да нисмо оптерећени никаквим темама нити жанровима. Рецепт је једноставан – ако нам се допада то што у тренутку инспирације одсвирамо, тада сви чланови бенда раде на креирању пјесме. Као својевремено Стево Карапанџа и “једна жиличица вегете”, тако је за Баш Челик главни зачин љубав према музици и стваралаштву. У супротном нема смисла ни радити”, ријечи су фронтмена бенда Тибора Тишме.

Поред Тибора, који је задужен за вокале, гитару и бењо (бенџо кад се преслови), Баш Челик још  чине: Велемир Душанић, бубањ, Срђан Лакић, гитара, Михаило Савић, бас гитара, Озрен Миодраговић, хармоника и Ранко Павић, труба.Оставите одговор