Инцко: Послије избора, рјешавати нагомилане проблеме

Високи представник међународне заједнице за Босну и Херцеговину Валентин Инцко позвао је све политичке странке и њихове челнике у тој земљи да после општинских избора без одлагања почну да рјешавају нагомилане проблеме. „Избори су завршени и кампања је иза нас. Сада када су грађани одлучили кога желе на челу својих локалних заједница, вријеме је да […]

уторак, октобар 9, 2012 / 07:54

Високи представник међународне заједнице за Босну и Херцеговину Валентин Инцко позвао је све политичке странке и њихове челнике у тој земљи да после општинских избора без одлагања почну да рјешавају нагомилане проблеме.

„Избори су завршени и кампања је иза нас. Сада када су грађани одлучили кога желе на челу својих локалних заједница, вријеме је да се прионе на посао. Свака општина у овој земљи има много проблема који морају бити ријешени што је прије могуће”, навео је Инцко у изјави достављеној медијима у Сарајеву.

Истакнуо је како страначки лидери имају одговорност према грађанима и њиховим очекивањима, пренијели су босански медији.

„Позивам челнике на свим нивоима и политичке странке да искористе предстојеће раздобље и указану прилику како би се позабавили стварним темама које се тичу грађана, као што су запошљавање, економија и евроатлантске интеграције. То је оно што гласачи од њих очекују”, нагласио је високи представник за БиХ.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *