Има се, може се: Бања Лука донирала Дринићу ватрогасно возило

Град Бања Лука поклонио је општини Дринић ватрогасно возило "там 190 Т 15", које ће допринијети раду локалне ватрогасне јединице. Начелник општине Петровац-Дринић Драго Ковачевић рекао је да је тешко вријеме, тако да је свака подршка било које локалне заједнице веома битна и добродошла. "Сигуран сам да ће нашој ватрогасној јединици, којој су до сада […]

понедељак, 9 децембра, 2013 / 10:49

Град Бања Лука поклонио је општини Дринић ватрогасно возило "там 190 Т 15", које ће допринијети раду локалне ватрогасне јединице.

Начелник општине Петровац-Дринић Драго Ковачевић рекао је да је тешко вријеме, тако да је свака подршка било које локалне заједнице веома битна и добродошла.

"Сигуран сам да ће нашој ватрогасној јединици, којој су до сада на располагању била и два ватрогасна возила која припадају Шумском газдинству `Оштрељ – Дринић`, ова донација и те како значити. С обзиром на шумско пространство које општина покрива, опасност од бројних пожара овдје увијек постоји и најбитније је благовремено реаговати", истакао је Ковачевић.

Скупштина града Бањалука недавно је одлучила да се пренесе право власништва над једним ватрогасним возилом са тог града на општину Петровац, Ватрогасну јединицу Дринић, и то без накнаде и без ограничења.

Возило је у потпуности технички исправно, а произведено је 1992. године.Оставите одговор