Има ли краја сапуници Бекам у Тотенхему?

Тренер Тотенхема Хари Реднап рекао је да Дејвид Бекам готово сигурно неће доћи на позајмицу у тај премијерлигашки клуб због проблема са осигурањем.

недеља, јануар 9, 2011 / 17:35

Тренер Тотенхема Хари Реднап рекао је да Дејвид Бекам готово сигурно неће доћи на позајмицу у тај премијерлигашки клуб због проблема са осигурањем.

Реднап је рекао да се надао да ће током викенда бити постигнут договор са Лос Анђелес Галаксијем око позајмице, али да је осигурање за 35-годишњег фудбалера проблем.

„Мислим да се долазак Бекама неће догодити. Разговарао сам са предсједником клуба и мислим да су се појавили велики проблеми са осигурањем”, рекао је Реднап за Скај Спортс.

Бекам је претходне двије године, током паузе у МЛС лиги, био на позајмици у Милану, а прошле године је повриједио ахилову тетиву играјући за италијански клуб, због чега је пропустио Свјетско првенство.

Управа Галаксија страхује да би тако нешто могло да се понови, због чега је одредила осигурање за свог фудбалера.

Реднап је рекао да ће Бекам доћи у Енглеску и да ће мјесец дана на Вајт Харт Лејну тренирати са екипом.

„Дејвид је добродошао у клуб и тренираће са екипом мјесец дана. И он жели да буде са нама, мислим да ће добро утицати на играче, иако неће играти утакмице”, рекао је он.

Тренер Тотенхема признао је да је разочаран таквим расплетом, пошто се претходних дана чинило да ће бивши капитен Енглеске прећи на двомјесечну позајмицу.

„Разочаран сам, било би лијепо да игра за наш тим. Али, то не може да се оствари и морамо то да прихватимо”, додао је он.

Тотенхем данас игра на свом терену са Чарлтоном, утакмицу трећег кола ФА купа, а медији спекулишу да би Бекам могао да присуствује мечу.

„Не вјерујем да ће доћи. Сигуран сам 99 одсто да Бекам не долази”, рекао је Реднап.Оставите одговор