Има Хрвата који се усуђују ово рећи за Јасеновац и Пребиловце

У низу твитова, твитераш под псеудонимом Јан Палах (а многи ће препознати ко је) дао је мишљење које је подстакнуто поменом на жртве Јасеновца, али и других страштишта. О умањивању и релативизовању, оштро, оштрије него што смо навикли…

уторак, 28 априла, 2020 / 18:44

На што се своди суочавање Хрвата из БИХ с Јасеновцом? Ево Бошњаке нећу ни спомињати. Они се другог свјетског рата и не сјећају, нит Ханџар дивизије након 45-е нарочито. Израел убијање Жидова потом Сисак убијање Срба. Ако питаш СДА нешто о томе само шљегне раменима.

Своди се на то да се мјери што је рекао Вучић или Додик, Јебо вас Бог, ваш лицемјерни хрватски Бог, дио наших прадједова, заведени Њемачким Смећем убијали су у Јасеновцу. Дјецу. Жене. Старце. Није битно колико. Убијали су Жидове, Србе, Хрвате. Убијали су!

Убијао је Фра Мирослав Филиповић, убијао је Фра Радослав Главаш! Ено вам његове слике у свакој нашој Цркви. То говно се угурало на исти плакат на којем је велики Фра Лео Петровић, спаситељ Срба и Жидова Херцеговине. Убијен од стране комуниста 45.

У Горици постоји Црква у којој је лик Рафаела Бобана, додуше развлаштена од Ватикана. Но народ, глупи народ у њу крочи. Иде по „Рафаелову причест“.

У Широком дјелује Мића Фра Стојић, идиот над идиотима, „суверенист“ који се диви НДХ. Онога ти Бога!

У Горици постоји Црква у којој је лик Рафаела Бобана, који је био четник, па Усташа, додуше има човјек и заслуга, толико је лоше заповједао Бошњацима у Црној Легији да је та кољачка сатнија у годину дана пропала и попушила све битке.

Црква у којој је лик овог четника/усташе додуше развлаштена је од Ватикана. У Широком дјелује Мића Фра Стојић, идиот који жели беатифицирати Радослава Усташу Главаша. Којем је Билл Гатес љигав. води портал http://pobijeni.info. Занимају га само једни побијени.

Вјекославу патеру Ласићу који је изјавио да је Павелић с дјечицом у рају, и који му је држао мисе, додијелио је награду за животно дјело.

Хајде одјебите с тим причама, нека Вучић говори о пет милијуна, ево ја тврдим да су Усташе побили у Јасеновцу 10 милијуна Срба.

Све док се правите да Усташе нису клале у Прибиловцима, да нису дале неколико Фра Сотона, за мене је тамо 10 милијуна Срба и 5 милијуна Жидова а у Прибиловцима 15 милијуна.

За вас праве католике је 50.000 указања у Међугорују. и неких тисућу апартмана на Хвару.

Гадиш ми се мој хрватски народе! Гдје ћеш бољег доказа колико те волим.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *