„Илузије“ Били Андола

Фондација „Екипа“, која је издавач првог студијског албума састава Билли Андол, са поносом Вам представља други најавни сингл овог бенда – Илузије. "Након Галилеа, друга пјесма коју је Били Андол одлучио представити у јавности показује и другу страну овог бенда. "Илузије" су нешто "алтернативније" од, у публици већ добро прихваћене, пјесме Галилео. Иако у пјесми […]

четвртак, март 3, 2011 / 20:30

Фондација „Екипа“, која је издавач првог студијског албума састава Билли Андол, са поносом Вам представља други најавни сингл овог бенда – Илузије.
"Након Галилеа, друга пјесма коју је Били Андол одлучио представити у јавности показује и другу страну овог бенда. "Илузије" су нешто "алтернативније" од, у публици већ добро прихваћене, пјесме Галилео.

Иако у пјесми преовладавају чврсте бас-дионице, дисторзирани гитарски рифови и непредвидљиви акустични мотиви, пјесма је пјевљива и Били Андол покушава дочарати поруку коју "Илузије" носе. Са два најавна сингла, сматрамо да смо показали јавности какав укупан звук се очекује од овог бенда, чији ћемо албум промовирати у наредних мјесец дана", кажу у Фондацији ЕКИПА.

Иначе, Били Андол је за кратко вријеме успио задобити пажњу медија и публике у БиХ, а тренутно је спот за пјесму Галилео наведен као приједлог за престижну регионалну топ-листу "Домаћица", на МТВ Адриа каналу.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *