Игра посредничког дана

Кад се нешто мора звати Плеј медија деј, те већину имена учесника, појединаца и предузећа, писати страном графијом, самокандидује се у Фронталову рубрику „Пресловљено“, као још један примјер колонијалног правоипса и језика.

уторак, март 20, 2018 / 19:42

Саопштење, осим преслова на српско писмо, ни пипнули нисмо:

(са све намјерним римовањем)

Представљен први дио програма Регионалног комуникацијског догађаја

ДВОЈАЦ ШВЕДСКЕ КРЕАТИВНЕ АГЕНЦИЈЕ “СНАСК” ДОЛАЗИ НА ПЛАY МЕДИА ДАY 03!

Регионални комуникацијски догађај – Плаy Медиа Даy 03, који ће се одржати 8. јуна 2018. године у Музеју савремене умјетности РС у Бањалуци, представиће еминентне свјетске, регионалне и домаће стручњаке из креативне индустрије.

Шведски двојац Фредрик Öст и Ерик Коцкум из “Снаск” креативне агенције, која се налази у Топ 50 најпожељнијих компанија за које би креативци из цијелог свијета вољели радити, долазе на овогодишњи Плаy Медиа Даy. Долазак у Бањалуку ће им уједно бити и први пут да бораве у овом дијелу Европе, истакла је Дијана Тепшић, креативна директорица агенције Плаy Теам и директорица програма догађаја.

“Поред овог сјајног двојца, угостићемо преко двадесет респектабилних стручњака из различитих области. Односи са јавношћу, дигитална промоција, дизајн, медији и инфлуенсери су само неке од тема које привлаче пажњу јавности и које ће бити у фокусу догађаја. Ове године говорићемо и о битцоину, који је већ увелико заинтригирао свијет, о популарној Гаминг индустрији, али и о стресс манагементу”, истакла је директорица програма на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Додала је да ће велику пажњу посјетилаца привући панел посвећен инфлуенсерима, као и панел који ће угостити жене на водећим позицијама креативне индустрије региона.

Дио овогодишњег програма Плаy Медиа Даy 03 су: Борислав Миљановић – Репресент Сyстем, Београд, Иван Живковић – Пионири Цоммуницатионс, Београд, Сара Мекинц – Пристоп, Љубљана, Јана Савић Растовац – МцЦанн, Београд, Сашо Димитриевски – Пристоп Гроуп – Партнер, Љубљана, Сања Ђекић, – Медиацом ЦЕ, Загреб, Анита Тодоровић – Wхоле Ин Оне Цоммуницатионс, Београд, Никола Јокић, – Дигитал Ассетс Поwер Плаy, Загреб, као и Бојан Хаџихалиловић – Фабрика, Сарајево.

Плаy Медиа Даy 03 угостиће и успјешне инфлуенсере региона: Бранислава Антовић – “Брана’с Дивине Wорлд”, Београд, Ерна Саљевић – „Дива ис Бацк“, Сарајево, Милан Вучићевић – “Ницхим Изазван”, Београд, Наташа Гардашевић – “Њезванова”, Подгорица, Петра Мамић – “Скитница”, Бјеловар.

Организатори догађаја истичу да је ово тек дио програма, те да ће у наредном периоду представити комплетан програм, као и додатне забавне садржаје, који ће сигурни су, одушевити домаће и регионалне посјетиоце.

Бојан Драгишић, извршни директор Плаy Медиа Даy, истиче да ће и ове године догађај понудити мноштво пратећих – забавних и интерактивних садржаја за све посјетиоце, као и да ће велику пажњу посветити визуелном изгледу догађаја. Локација догађаја је Музеј савремене умјетности РС, који се налази у самом центру града, у једној од најрепрезентативнијих грађевина Бањалуке, старој аустроугарској жељезничкој станици, саграђеној давне 1891. године.

“Заједно са нашим партнерима обезбиједићемо бројне зоне за дружење и опуштање, занимљив музички програм, али и вриједне поклоне за посјетиоце. Линк Гроуп ће за најсрећније обезбиједити поклон курс ИТ Ацадемy – Wеб дизајн, као и поклон курс Бусинесс Ацадемy – Интернет маркетинг. Травел Оффице ће поклонити путовање за двоје, док ће званични цо-wоркинг Смарт Оффице посјетиоцима догађаја омогућити боравак и рад у овом атрактивном простору током трајања догађаја”, истиче Драгишић.

Додаје да је ово тек дио изненађења која припремају, а којима ће обрадовати посјетиоце. Догађај су ове године подржали пријатељи и партнери: УниЦредит Банк Бања Лука, Мтел, Електрокрајина, Фондација Удружене жене, Францк, Адмирал, Сенсатион, Линк Гроуп, ХБО Адриа, Старопрамен, Роостер, Травел Оффице, Смарт Оффице.

Детаље о котизацијама, као и о самом догађају, програму и предавачима, можете пронаћи на страници www.плаyмедиадаy.цом, а детаљна упутства о начину уплате сви заинтересовани ће добити након што обаве процес регистрације. Не пропустите јединствен спој едукације и забаве и не заборавите комуникација је бесконачна!

Видимо се на Плаy Медиа Даy 03.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *