Игокеа сезону завршила са Цедевитом

Кошаркаши Игокее су премијерну сезону у НЛБ лиги завршили поразом код Цедевите резултатом 79:72, иако су у првом полувремену утакмице били бољи тим и имали су водство. Након уводних десет минута меча Игоси су имали три поена предности (22:19), а на полувријеме су отишли са врло добрих девет разлике (41:32). Међутим, у наставку меча је […]

среда, март 16, 2011 / 01:54

Кошаркаши Игокее су премијерну сезону у НЛБ лиги завршили поразом код Цедевите резултатом 79:72, иако су у првом полувремену утакмице били бољи тим и имали су водство.

Након уводних десет минута меча Игоси су имали три поена предности (22:19), а на полувријеме су отишли са врло добрих девет разлике (41:32). Међутим, у наставку меча је услиједио велики пад Игокее.

Играчи Цедевите Баждарић, Жижић и Рудеж погађали су из свих могућих позиција, па се предност Игокее врло брзо истопила. Цедевита је трећи период ријешила у своју корист са 11 поена разлике (26:15) и тако у задњих десет минута ушла са плус два (58:56).

Задњих десет минута је за Цедевиту мигло много лакше, јер су након великог преокрета били у психолошкој предности. Баждарић је у кључним тренуцима погађао као од шале, па је на крају побједа сасвим заслужено припала екипи Александра Петровића.

Дамјан Рудеж је са 21 убаченим поеном био прво име Цедевите, Марино Баждарић и Андрија Жижић су убацили по један поен мање, док је код Игокее најбољи био Брајан Чејс са 24 поена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *