И то је могуће: Цвијан против Вучића за предсједника СНС

Владимир Цвијан је објавио данас да улази у трку за предсједника Српске напредне странке. "Од данас улазим у предизборну кампању", рекао је Цвијан новинарима у парламенту. Он је рекао да СНС и њен лидер Александар Вучић раде оно против чега су се напредњаци борили, и да га је срамота када то гледа. Предсједништво странке постаје […]

понедељак, 9 децембра, 2013 / 12:32

Владимир Цвијан је објавио данас да улази у трку за предсједника Српске напредне странке.

"Од данас улазим у предизборну кампању", рекао је Цвијан новинарима у парламенту.

Он је рекао да СНС и њен лидер Александар Вучић раде оно против чега су се напредњаци борили, и да га је срамота када то гледа. Предсједништво странке постаје "билтен" на тему ко ће следећи бити ухапшен, рекао је.

Цвијан тврди да се на последње три сједнице Председништва странке говорило ко ће све бити ухапшен, укључујући Милана Бека, Миодрага Костића, Душана Спасојевића, Млађана Динкића, Верољуба Стефановића ("јер Вучић не може да га смијени"), неке људе из СНС ("јер их Вучић не воли"), неколико директора, Марка Јакшића, Чедомира Јовановића, Драгана Ђиласа… а, тврди Цвијан, "наручено" је и хапшење Душана Бајатовића.

Према његовим ријечима, многи у странци су се повукли, јер један човјек о свему одлучује.
"То више неће моћи", увјерен је Цвијан.

Он је позвао Вучића да се врати изворним начелима странке и рекао да се нада "културној" предизборној кампањи.0 КОМЕНТАРА

  1. Цвијан је Николићев зец којем је задатак да Вучића навуче у трку. Вучић ће овај дуел да добије без проблема. Међутим, послије Цвијана иду јачи играчи. На крају ће се Србија поново подијелити на проевропску и антиевропску. Нешто слично као што је сада у Украјини.

    Гробар није нимало наиван играч. Ја сам скептичан јер немам повјерења у Вучићев карактер. Видјећемо. Уз Вучића су српске патриоте Вук, Чанак и Чеда, а видимо да је обезбиједио подршку Додика и Симе Ороза.

    Николићу ће се вјероватно прикључити Дачић, може рачунати на Коштуницу, а из РС ће му се прикључити опозиција.

    Једина непознаница на коју ће страну Р.м.ш