И семберски СДС тражи оставке и изборе у странци

Градски одбор СДС Бијељина затражио је да цјелокупно руководство СДС, са предсједником СДС на челу, као и генералним секретаром, преузме одговорност и поднесе оставку.

уторак, новембар 13, 2018 / 11:45

У складу с овим закључцима са синоћње сједнице, Градски одбор СДС Бијељина тражи да се у што скоријем времену закаже ванредна Скупштина СДС и да се одрже ванредни унутарстраначки избори како би Српска демократска странка отклонила све недоумице о својој политици у наредном периоду.

Чланови Градског одбора Српске демократске странке Бијељина анализирали су резултате остварене на недавно одржаним општим изборима и закључено је да Српска демократска странка у Бијељини није задовољна тим резултатима, како у Бијељини, тако и на нивоу Републике Српске и БиХ.

Од 75 чланова Градског одбора СДС Бијељина, на сједници је присуствовало 69 чланова.

Пред почетак сједнице није било изјава за медије, али је предсједник ГО Мићо Мићић нагласио да их неће бити ни након, те да ће медијима доставити саопштење за јавност.

Прошле седмице је и Регионални одбор СДС-а Сарајевско-романијске регије затражио да буде одржана ванредна Скупштина странке и да се спроведу ванредни унутарстраначки избори због лошег изборног резултата и лошег стања у странци.

Сличне захтјеве су имали и представници СДС из Добоја и Зворника, чији водећи чланови, Обрен Петровић и Костадин Васић су искључени одлуком предсједника Вукоте Говедарице.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *