И Русија боља од европског шампиона

У 6. колу Свјетском купа за одбојкаше је у Хамамацуу репрезентација Русије савладала Србију са 3:0 (25:16, 25:16, 25:15). Свјестан чињенице да је Србија изгубила све шансе за освајање једног од прва три мјеста која воде на Олимипијски турнир, селектор наше репрезентација Игор Колаковић фаворизованој Русији супротставио је будућност српске одбојке. Митић, Атанасијевић, Петровић, Рашић, […]

недеља, новембар 27, 2011 / 14:59

У 6. колу Свјетском купа за одбојкаше је у Хамамацуу репрезентација Русије савладала Србију са 3:0 (25:16, 25:16, 25:15).

Свјестан чињенице да је Србија изгубила све шансе за освајање једног од прва три мјеста која воде на Олимипијски турнир, селектор наше репрезентација Игор Колаковић фаворизованој Русији супротставио је будућност српске одбојке.

Митић, Атанасијевић, Петровић, Рашић, Урош Ковачевић, Вемић и Росић пружали су Русима отпор 63 минута. Нису могли више, јер је разлика у квалитету била очигледна.

Убједљив пораз пораз не треба, међутим, схватити трагично. Просто, јер је ова утакмица представљала залог за будућност коју одбојка у Србији апсолутно има.

Утакмица је одиграна у Хамамацу арени пред 3.040 гледалаца, а судили су Мађар Бела Хобор и Дени Франциско Сеспедес Ласи из Доминиканске републике.

Наредни ривал српским одбојкашима биће репрезентација Италије са којом се састрају сутра од 10,20 часова по нашем времену.

СРБИЈА: Н. Ковачевић, У. Ковачевић (11), Вемић (9), Петковић, Терзић (1), Станковић, Митић (2), Рашић (3), Миљковић, Атанасијевић (10), Петровић (6) и Росић.

РУСИЈА: Бирјуков (4), Апаликов (4), Хтеи (13), Макаров (2), Тетјухин (6), Јаковљев (9), Бутко (1), Мусерски (10), Круглов, Михајлов (11), Волков (5) и Обмочајев. 



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *