И Радикали из Рудог постали ПДПовци

„Свако мјесто у Републици Српској нам је подједнако важно и наш дугорочни циљ је развој сваке регије, града и општине у Српској, просперитет Рудог исто као и Бањалуке“, рекао је предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић који је, заједно са члановима Предсједништва ПДП-а Љубишом Крунићем, Ненадом Вуковићем и Миланком Михајлицом, присуствовао Сабору на којем су уједињени општински одбори ПДП-а и СРС РС у Рудом.

среда, 5 јуна, 2019 / 15:02

Бореновић је изразио задовољство што се начелник Општине Рудо Рато Рајак домаћински односи према овој локалној заједници и што је исказао изузетно добру вољу према уједињењу двије странке:

„Одлука о уједињењу је изузетно добро прихваћена и у Рудом, гдје ћемо заједно имати још јачи политички капацитет да радимо на рјешавању проблема с којима се грађани суочавају. Ново руководство ПДП-а Рудо има моју личну, али и подршку руководства Партије демократског прогреса“, истакао је Бореновић.

Општински одбори Партије демократског прогреса и Српске радикалне странке Републике Српске у Рудом ће након уједињења дјеловати као Општински одбор ПДП-а, а за новог предсједника изабран је Милун Топаловић.Оставите одговор