И Јелена Карлеуша завршила "у Билећи"

Једна од многих прерада исјечка из филма "Суноврат", под називом "Видимо се у Билећи", код нас је постао и предмет расправе на највишем нивоу. На то нијесу били имуни ни непоштоваоци лика и дјела Јелене Карлеуше. Колико је Адолф Хитлер моћан симбол и 65 година након његове смрти, те колико је дослиједном антикампањом заправо первертирао […]

понедељак, 22 фебруара, 2010 / 15:03

Једна од многих прерада исјечка из филма "Суноврат", под називом "Видимо се у Билећи", код нас је постао и предмет расправе на највишем нивоу. На то нијесу били имуни ни непоштоваоци лика и дјела Јелене Карлеуше.

Колико је Адолф Хитлер моћан симбол и 65 година након његове смрти, те колико је дослиједном антикампањом заправо первертирао више у тржишни, односно комични симбол; најбоље показује број клипова који су урађени баш тим поводом.

Линк испод "повода" је аналитички текст о изборима у Билећи, те није нешто претјерано везан за сценски наступ. Додуше можда и јесте, али више политичара, него Јелене Карлеуше.

Ипак, он садржи неколико видео клипова за подсјећање, шта се све правило од ове исте сцене, при чему је само први од видео-урадака одговорност Фронтал.РС, односно рађен је у нашој продукцији.

У сваком случају, занимљиво је погледати измјењене ријечи, на већ добро познате кадрове, при чему ми гласамо да је апсолутни комички фаворит – "маска за варење".

За оне који нису погледали видео који се спомиње у клипу, у питању је пародија Карлеушиног спота, који потписује група ЈКСТ (Јебемо Кеве Само Тако) и може се погледати у следећем прозоруОставите одговор