И губитник Садик бруји о „свјетским медијима“ и изборној крађи

Искрено говорећи, ако је ко заслужио да изгуби ове изборе, онда је то тзв. „Независни блок“ и њихов кандидат Садик Ахметовић, јер су и плагирали туђи изборни слоган, јер су сакривали великомуслимански шовинизам иза ЕУ, јер су се позивали на Че Гевару и петооктобарске песнице, а да истовремено у Српског никог није брига за њима.

петак, 12 октобра, 2018 / 15:01

Ево и Садикове жалопојке, коју доносимо у цјелости, свега пресловљено на српско писмо, јер „Независни блок“ је прије свега независан од српског народа и његове културе и пише искључиво латиницом:

Имамо све разлоге да вјерујемо да су избори у БиХ покрадени и тражимо поновно бројање гласачких листића. Проблеми су се појавили и прије избора, када се „случајно“ појавио вишак листића, па је ЦИК БиХ пребацио одговорност на штампарију, а штампарија на ЦиК БиХ. Исти проблем се појавио и на сам дан избора, јер је у Бања Луци, али и другим општинама у РС био „вишак“ листића за члана Предсједништва БиХ и предсједника/ потпредсједника Републике Српске.

Док сви свјетски медији брује о нерегуларности избора, Бранко Петрић, предсједник ЦИК-а БиХ потврђује да је пола милиона гласачких листића неважећих, али не зна како да објасни овај феномен „празних гласачких листића“.

Петрић је одмах требао да ријеши аферу са штампаријом „Атлантис“ из Бања Луке, да се не би појављивале ове сумње које сада имамо, а то је да су избори покрадени и да су из гласачких кутија извађени попуњени гласачки листићи, а убачени празни, наравно у корист изборних побједника.

И дијаспора из Републике Српске покренула је онлине петицију у којој тврде да су посматрачи удаљени са биралишта, те да су при пребројавању остали само представници владајуће странке.

Посебно проблематичне регије су Бијељина, Зворник и још пар општина из Источне Босне из којих никакви извјештаји нису стизали до поноћи.

Још увијек примамо и жалбе грађана Федерације БиХ. Ово је таква анархија, безвлашће и колапс демократије да је најмање шта можемо тражити за сада- поновно бројање гласова, а вјероватно и поништавање избора.

С поштовајем:
потпредсједник Независног блокаОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *