И Борис као Слоба преговара у Карађорђеву

Предсједник Србије Борис Тадић састаће се у уторак, 26. априла, у Карађорђеву са предсједником Турске Абдулахом Гулом, предсједавајућим Предсједништва БиХ Небојшом Радмановићем, бошњачким и хрватским чланом Бакиром Изетбеговићем и Жељком Комшићем. Саговорници ће одржати састанак у 12.00 часова, након чега ће се око 13.45, на заједничкој конференцији за новинаре, обратити медијима, саопштено је из Прес-службе […]

четвртак, 21 априла, 2011 / 16:03

Предсједник Србије Борис Тадић састаће се у уторак, 26. априла, у Карађорђеву са предсједником Турске Абдулахом Гулом, предсједавајућим Предсједништва БиХ Небојшом Радмановићем, бошњачким и хрватским чланом Бакиром Изетбеговићем и Жељком Комшићем.

Саговорници ће одржати састанак у 12.00 часова, након чега ће се око 13.45, на заједничкој конференцији за новинаре, обратити медијима, саопштено је из Прес-службе Предсједника Србије.

Тадић ће затим, заједно са гостима, прошетати имањем у Карађорђеву.

Састанак је иницирао Тадић као наставак трилатералних састанака највиших званичника ових земаља, а на јучерашњој сједници Предсједништва БиХ одлучено је да састанку присуствују његова сва три члана.

Радмановић је рекао раније да је ријеч о неформалном, радном састанку на којем ће бити разговора о "сарадњи три земље и свему што иде уз то", не желећи прецизирати више детаља.