Хуавеј се нуди јавном сектору, државним фирмама и провајдерима

Генерални директор компаније „Роминг нетворкс“ Младен Јањетовић рекао је да произвођач комерцијалних телекомуникационих мрежа „Хуавеј“ жели да успостави партнерске односе са државним установама, јавним сектором, транспортним компанијама, енергетским сектором и интернет сервис провајдерима. Према његовим ријечима, досадашње искуство показује да већина предузећа и институција има потребу за унифицирањем опреме и јединственим менаџментом. Компанија "Роминг нетворкс", […]

четвртак, мај 30, 2013 / 15:33

Генерални директор компаније „Роминг нетворкс“ Младен Јањетовић рекао је да произвођач комерцијалних телекомуникационих мрежа „Хуавеј“ жели да успостави партнерске односе са државним установама, јавним сектором, транспортним компанијама, енергетским сектором и интернет сервис провајдерима.

Према његовим ријечима, досадашње искуство показује да већина предузећа и институција има потребу за унифицирањем опреме и јединственим менаџментом.

Компанија "Роминг нетворкс", која је чланица "Роминг групе", као регионални лидер међу интеграторима телекомуникационих рјешења представила је данас у Бањалуци ИЦТ рјешења корпорације "Хуавеј", представљених у пет сегмената.

Представљени сегменти обухватају "клауд" рачунарство који омогућава стварање приватних система за онлајн складиштење датотека са високим степеном сигурности, затим "телепресенс" који представља обједињени систем интерактивне комуникације, као и рјешења која су намијењена мрежној инфраструктури, специфична решења за вертикалне индустрије, те корпоративна рјешења за мала, средња и велика предузећа.

Компанија "Хуавеј" је водећи глобални произвођач комерцијалних телекомуникационих мрежа, који снабдијева 45 од 50 највећих свјетских телекомуникационих оператера, чији производи и рјешења се користе у више од 140 држава широм свијета.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *