Хоће ли Србија добити споменик жртвама УЋК и НАТО агресије

Хоће ли српске жртве макар добити локацију у Србији за постављање спомен обележја које би указивало на њихово страдање или је убијање Срба западна “вредност“ коју морамо да прихватимо? Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији јавно позива медије, државнике, политичаре, припаднике војске и полиције, академске грађане, грађане да подрже захтев породица жртава […]

уторак, јул 7, 2015 / 15:30

Хоће ли српске жртве макар добити локацију у Србији за постављање спомен обележја које би указивало на њихово страдање или је убијање Срба западна “вредност“ коју морамо да прихватимо?

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији јавно позива медије, државнике, политичаре, припаднике војске и полиције, академске грађане, грађане да подрже захтев породица жртава и потпишу петицију за доделу локације за подизање споменика жртвама од стране терористичке УЋК и НАТО агресије.

Обавештавамо вас да ће чланови Удружења од 8. до 15. јула 2015. године испред републичког парламента Србије, даноноћно бити на СТРАЖИ ИСТИНЕ И ПРАВДЕ и истакнути платнене пароле са фотографијама и именима преко 2500 жртава цивила, војника, полицајаца под називом СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА- КОСМЕТСКЕ ЖРТВЕ и тиме наставити потписивање петиције.

Конференција за медије ће се одржати 8. јула 2015. године у 11 испред републичког парламента Србије.

Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији је премијеру Р. Србије Г-дину Вучићу предат захтев са књигом за потписе и очекује да премијер буде потписник претиције.

Апелујемо и молимо медије да нам пруже безрезервну подршку у овој акцији и заједно наставимо борбу за истином и правдом.

Управни одбор Удружења

 

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *