Хју Грант постаје један од два и по мушкарца?

Хју Грант је од челника ТВ мреже Си-Би-Ес (CBS) добио понуду да замијени Чарлија Шина у популарној серији „Два и по мушкарца”, пише вебсајт Дедлајн холивуд. Шин, који је захваљујући улози неодољивог нежење постао најплаћенији глумац на америчкој телевизији, отпуштен је у марту непосредно прије прочетка снимања девете сезоне због низа скандала. Упућени, међутим, наводе […]

петак, мај 13, 2011 / 13:16

Хју Грант је од челника ТВ мреже Си-Би-Ес (CBS) добио понуду да замијени Чарлија Шина у популарној серији „Два и по мушкарца”, пише вебсајт Дедлајн холивуд.

Шин, који је захваљујући улози неодољивог нежење постао најплаћенији глумац на америчкој телевизији, отпуштен је у марту непосредно прије прочетка снимања девете сезоне због низа скандала.

Упућени, међутим, наводе да његова евентуална замјена – спомињу се још и глумци Роб Лоу, Џереми Пивен и Џон Стамос, неће бити преплаћена попут њега који је добијао између 1,2 и 1,8 милиона долара по епизоди.

Грант (50), најпознатији по улогама у романтичним комедијама „Четири венчања и сахрана”, „Заправо љубав” и „Нотинг Хил”, врло је мало током каријере снимао за телевизију.

Свој последњи филм у Холивуду, „Да ли сте чули за Морганове?”, снимио је 2009.

Према писању Дедлајна, Гранту је понуђена сума од преко милион долара по епизоди.

Серија „Два и по мушкарца”, која се тренутно приказује и на нашим телевизијским каналима, најгледанија је комедија у Америци са око 15 милиона редовних гледалаца као и веома уносан извор прихода од реклама за ЦБС.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *