Хиторама – нови МТВ производ за Балкан

Први пут од како емитује свој програм на регионалном каналу, МТВ је широм отворио врата за музичке звијезде регије и почео са снимањем емисије "Хиторама”, чије емитовање je почело у петак 26. новембра у 20 сати. “Хиторама”, коју МТВ производи заједно са продукцијом Индиго, представља највећи регионални музички шоу који ће моћи да прате гледаоци […]

недеља, новембар 28, 2010 / 17:12

Први пут од како емитује свој програм на регионалном каналу, МТВ је широм отворио врата за музичке звијезде регије и почео са снимањем емисије "Хиторама”, чије емитовање je почело у петак 26. новембра у 20 сати.

“Хиторама”, коју МТВ производи заједно са продукцијом Индиго, представља највећи регионални музички шоу који ће моћи да прате гледаоци из Србије, Хрватске, Словеније, Босне и Херцеговине и Македоније.

Водитељи “Хитораме” – Сергеј Трифуновић, познати српски глумац, и Ида Престер, пјевачица састава “Лолобриђида” – у свакој епизоди угостиће тренутно најтраженије МТВ бендове, али и водеће звијезде из цијелог региона, од којих се неке никада раније нису појавиле на МТВ. Они ће се публици представљати кроз живо извођење својих пјесама, али и великих МТВ хитова.

Интервјуи “без длаке на језику” и репортаже из пријестоница региона употпуниће забаву публике која се одлучи да петак вече проведе уз МТВ.

Учесник прве епизоде “Хитораме” Масимо Савић је након снимања изјавио: “Напокон се код нас догодила једна емисија која је, по мом мишљењу, кобинација “Хита месеца” који смо некада вољели и Џулса Холанда са Би Би Сија, са више стејџева и феноменалним условима за живу свирку. Јасно је да ме јако весели што сам, као умјетник који је јако пуно у својој каријери направио управо живим изведбама, од МТВ-а одабран за госта у првој емисији.”

Продукција "Хитораме" може се упоредити са продукцијама великих свјетских музичких шоу програма. Савршен звук, најсавременија сценографска рјешења и остали технички услови, као и преданост тима који реализује емисију изазвали су само позитивне коментаре досадашњих учесника.

Из Дубиоза Колектива, који су такође учествовали у првој “Хиторами”, поручују: “Регионални МТВ је схватио да треба да направи велику и озбиљну емисију која ће третирати ову врсту музике и то ће сигурно резултирати добром гледаношћу. Јасно је да има јако пуно људи који су дуго чекали на овакво нешто. Већ сада је ово најозбиљнији пројекат који третира рок музику у задњих 20 година у бившој Југославији."

Репризе Хитораме публика МТВ-а моћи ће да гледа недјељом од 17:00.Оставите одговор